Maradona je Boh: Talianska televízna moderátorka vzdáva poctu nástennej maľbe Maradonu
26 | 06 | 2020 I Marek Molnár

Atraktívna televízna moderátorka Floriana Messinová vzdala poctu bývalému argentínskemu futbalistovi Diegovi Maradonovi, ktorý si so svojim klubom Neapol získal idolský štatút a priviedol ich k úžasným úspechom na konci 80. a začiatkom 90. rokov, informuje portál RT.


Argentínska ikona Maradona (59 rokov) bol fanúšikmi Neapola zbožňovaný počas jeho kariéry v južnom Taliansku v rokoch 1984 až 1991, pričom ich doviedol k vôbec prvému scudettu v roku 1987 a po ňom nasledovala ďalšia úspešná Serie A v roku 1990, ako aj pohár UEFA.

Maradona zostáva idolizovaný v tomto futbalovom meste, o čom svedčí aj fakt, že mu vzdala úctu moderátorka Messinová, ktorá má na Instagrame cez 550 000 sledovateľov.

Keď sa Messinová odfotila na nádvorí nástennej maľby kultového hráča s číslom 10, napísala v popise o svojich plánoch, ako by jedného dňa chcela stretnúť svoju modlu.

„Maradona je Boh, Maradona je futbal! Mám sen - nájsť ťa,“ dodala okúzľujúca moderátorka.



Taliansko-kolumbijská televízna moderátorka Messinová je jedným z najznámejších fanúšikov Neapola, pričom sa často delí o svoju lásku k tímu tým, že vystupuje vo farbe odevov, ktoré sú zamerané na futbalový klub.

Nedávno poskytla tímu podporu pred finále Coppa Italia proti Juventusu, pri ktorom vyhrali na penálty, čím si zabezpečili svoje prvé striebro za 6 rokov.







Maradona medzitým nedávno podal správu o jednoročnom predĺžení, aby zostal ako manažér v argentínskom klube Gimnasia y Esgrima La Plata, kde je od minulého roka.

Karlos Vémola o synovi: Hlavne nebuď teplý, lebo to z teba vymlátim!
V známej šou 7 pádov Honzy Dědka sa objavil aj MMA zápasník Karlos Vémola (34). A to, čo z neho padalo, nebolo ani tak na smiech, ako skôr na plač. Sľuboval totiž, že zo svojho syna vymláti to, keby bol homosexuál. A taktiež stihol v priebehu... Čítať ďalej
24 | 06 | 2020 | Timotej Dudka