Syn Bolka Polívku bol brutálne napadnutý: Strata vedomia a prevoz do nemocnice!
25 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Sympatický herec Vladimír Polívka (30), syn legendárneho Bolka Polívku (70), skončil v nemocnici s otrasom mozgu po tom, ako sa stal obeťou prepadnutia! Potvrdila to aj jeho mama Chantal Poullain (63), píše portál Blesk.


„Áno, je to pravda. Dnes ráno ma prepadli, okradli ma o peniaze a o kartu. Mám veľké bolesti, viac o tom teraz hovoriť nebudem,“ prezradil Vladimír.

„Prepadli ho, keď sa ráno na Prahe 1 vracal z reštaurácie, kde pracuje jeho priateľka. Päť minút od bytu ho zrazu napadli. Bili ho do tváre a kopali do rebier. Ešte neviem, či ich má zlomené alebo narazené,“ opísala vydesená herečka pre Extra.cz, čo vie o napadnutí svojho syna.

„Bohužiaľ pri útoku stratil vedomie. Preto ani presne nevie, koľko bolo útočníkov,“ doplnila s tým, že ju celá vec samozrejme šokovala. Dokonca dostala panický záchvat. Navyše nechápe, že niekto urobil niečo také len preto, aby ukradol mobilný telefón a platobnú kartu.

Odhalené: Takto sa Bolek Polívka chová v súkromí!
Chantal Poullainová a Bolek Polívka spolu už síce nejakú dobu nežijú, na svojho exmanžela však dodnes nedá dopustiť. Svojím spôsobom ho navyše stále miluje, píše portál Stars24. Čítať ďalej
19 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Našťastie prišiel Vladimír k sebe a z posledných síl sa mu podarilo vrátiť sa do podniku, odkiaľ ho už odviezla sanitka do nemocnice, kde podstúpil sériu vyšetrení.

„Má otras mozgu. Lekár chcel, aby tam deň alebo dva kvôli svojmu stavu zostal na pozorovaní, hrozí totiž, že bude mať napríklad opuch mozgu. Ale Vladimír radšej podpísal reverz,“ opísala Chantal Poullain s tým, že syn ju týmto rozhodnutím trochu nahneval. Doma sa o neho ale bude starať jeho partnerka, a tak mu snáď komplikácie nehrozia.

Herec, ktorý sa zapísal do sŕdc divákov a predovšetkým diváčok rolami v seriáli První republika a filmu Ženy v behu, sa mal navyše stať novou hviezdou českého seriálu Slnečná. Podľa informácií Extra.cz mal čo nevidieť začať s natáčaním, a tak teraz televízia kvôli jeho zdravotnému stavu hľadá náhradu.

Queen sa dočká obrovskej pocty! Zatiaľ sa to podarilo len Beatles a Pink Floyd
Britská pošta vydá sériu 13 známok zachytávajúce obaly najpopulárnejších albumov a fotografie rockovej kapely Queen, ktorá oslavuje 50. výročie vzniku. Je to obrovská česť, uviedol bubeník skupiny Roger Taylor. Čítať ďalej
25 | 06 | 2020 | Timotej Dudka