Finalista SuperStar skončil vo väzbe: Domáce násilie a nôž v ruke!
24 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Milostný príbeh „SuperPáru“ Giovanniho Ricciho (22) a Martiny Koniarikovej (23) má mnoho krásnych, ale aj desivých kapitol. Než sa obaja prihlásili do speváckej súťaže, študovali a žili v Anglicku. Jednej noci sa však všetko zomlelo - Ricci skončil v putách a dva dni strávil v policajnej väzbe. Kvôli svojmu pôvodu.


Ricci a Koniariková rozbehli po konci SuperStar youtube kanál a okrem vtipných vlogov zdieľajú aj rôzne príbehy zo života. Portál Blesk píše o jednom konkrétnom videu, v ktorom sa rozhovorili o pravdepodobne najdesivejšom zážitku, ktorý ich stretol.

Vtedy študovali v Anglicku a bývali v malom byte spoločne s jeho majiteľmi, ktorí mali naozaj znepokojujúci vzťah. Muž bol násilník a nehanbil sa svoju ženu mlátiť aj pred úplne cudzími ľuďmi. „My sme spali s Maťkou v našej izbe a zobudil nás obrovský rámus na chodbe, na záchode, v kuchyni, a začali sme si uvedomovať, že on tú ženu mláti, povedal Ricci.

Hokejista Petr Nedvěd trénuje s kočíkom! Zatiaľ naprázdno
Za mesiac už budú traja! Bývalý hokejista Petr Nedvěd (48) a jeho modelka Nicole Volfová (25) netrpezlivo očakávajú narodenie prvej dcérky, informuje portál Aha! Nedvěd sa s radosťou chystá na svoju čoskoro narodenú dcérku Čítať ďalej
22 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Strach z noci strávenej na ulici sa bil s možnosťou zavolať políciu. Nakoniec Ricci zakročil a vzali jeho manželku k sebe do izby, kde prespala, zatiaľ čo alkoholom omámený manžel padol na gauč. Manželia na niekoľko dní odišli preč, keď sa však vrátili, situácia sa opakovala. Tentoraz však boli terčom vyhrážok a nadávok aj samotní speváci, na ktorých si pán domáci vzal nôž.

Ricci utekal zbaliť všetky ich veci, než to ale stihol, ozvali sa z chodby rany! Majiteľ kopal do svojej manželky a Martina tomu s desom v očiach prizerala. Finalista SuperStar sa neudržal a pustil sa do násilníka, vedomý si rizika a bezprostredného ohrozenia života. Domáci ho škrtil, Ricci sa však obratne vyšmykol z jeho zovretia a utekal preč.

Vďaka Bohu blízko toho domu bola moja práca, tak sme sa schovali a tam som zavolal policajtov, rozprával Ricci. O šťastnom konci sa tu ale hovoriť nedalo - namiesto pána domáceho polícia zatkla Ricciho. Ja som len videla, ako ti na ruky dávajú putá, spomínala Koniariková, ktorá v tej chvíli nechápala, čo sa deje. Zatýkajú predsa nesprávneho muža!

Peter Nagy na fotke starej 42 rokov: Bez kučeravých vlasov sa podobal na svojho svetoznámeho idola! (FOTO)
Spevák Peter Nagy už niekoľko rokov vyzerá rovnako a bez jeho kučeravých vlasov si ho nikto už ani len nedokáže predstaviť. Ako sme sa však dozvedeli z jeho nedávneho príspevku na Instagrame, v mladosti nosil celkom iný účes, píše portál... Čítať ďalej
18 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Podľa Giovanniho domáci policajtom nahovoril, že to spevák začal bitku a že obaja neplatili nájomné. Oni mu uverili, tak ma chceli zatknúť. Ja som začal kričať na tú policajtku, že to ja som vám volal, mali by ste zatknúť jeho. Ale samozrejme, ja som imigrant, vyzerám trochu inak, tak zatkli mňa, osvetlil dôvod želiezok Ricci. Vo väzbe strávil dva dni, než si jeden z policajtov uvedomil, že to Ricci volal políciu, a pustili ho na slobodu.

Spravodlivosti sa ale nikdy nedočkali. Manželka majiteľa zo strachu, čo by mohlo nasledovať, nič nepriznala a manžel z toho vyviazol bez trestu. Po tejto skúsenosti sa obaja radšej vrátili na Slovensko.

Zaujímavosti o prezidentke, ktoré môžu i prekvapiť
Prezidentka Zuzana Čaputová v polovici júna oslávila rok od svojho nástupu do funkcie a deň letného slnovratu bol zas jej osobným sviatkom, keď dovŕšila 47 rokov. Portál refresher.sk priniesol o prvej dáme Slovenska niektoré zaujímavosti z jej... Čítať ďalej
23 | 06 | 2020 | Natália Sollárová