Hokejista Petr Nedvěd trénuje s kočíkom! Zatiaľ naprázdno
22 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Za mesiac už budú traja! Bývalý hokejista Petr Nedvěd (48) a jeho modelka Nicole Volfová (25) netrpezlivo očakávajú narodenie prvej dcérky, informuje portál Aha! Nedvěd sa s radosťou chystá na svoju čoskoro narodenú dcérku


Celé roky bol playboyom, čo si len užíval. Spoznaním pôvabnej modelky, ktorej by neodolal snáď žiadny muž, sa ale známemu hokejistovi úplne zmenili priority. Už na konci júla totiž privíta na svet nový život!

„Už som to fakt nečakal a trošku som to už aj vzdal. Ale pozrite dneska, za päť týždňov sa stanem otcom,“ hrdo oznámil na akcii, kde si s jeho láskou prevzali od sponzora vysnívaný kočík.

Sukničkár Jágr zbalil pohľadnú brunetku! Spoločný víkend trávili v luxusnom hoteli (FOTO)
Aj keď sa o Jaromírovi Jágrovi (48) v poslednej dobe hovorilo hlavne v súvislosti s Elizabeth Kopeckou (25), zdá sa, že pravdepodobne skórovala úplne iná mladá dáma. Tá je cieľavedomej speváčke, ktorá má slabosť pre slávnych mužov, celkom podobná,... Čítať ďalej
22 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Tehotná fešanda z neho bola úplne unesená! Naomi, ako párik pomenuje svoju očakávanú dcérku, sa bude voziť ako kráľovná. „Ladí mi k vlasom, soľ a korenie! Teraz už máme všetko, čakáme len na ňu,“ radovala sa budúca mamička, ktorá manažérovi hokejovej reprezentácie nariadila účasť pri pôrode. V pôrodnici v pražskom Podolí tak bude čoskoro poriadne živo.

„Predstavoval som si, že počkám niekde v čakárni, až to celé prebehne, ale musím počúvať. Nikča povedala, tak tam budem,“ priznal Nedvěd.

Keď sa má partnerom narodiť dieťa, zvyčajne začnú premýšľať o rýchlom sobáši. U tohoto páru ale svadbu tak skoro nečakajte! „Pre nás je teraz najdôležitejšia Naomi, chceme, aby aj ona z toho niečo mala. Premýšľame o svadbe napríklad za tri štyri roky, aby sme si to užili všetci. Aby tam niekde okolo nás behala,“ priznala krásna Nicole.

Marián Čekovský oplakáva zdrvujúcu stratu v rodine: "Bol to ten najväčší zdroj lásky..."
Mariána Čekovského zastihla smutná správa. Porotcovi zo SuperStar Mariánovi Čekovskému (43) zomrela babička. Aj keď prežila krásnych 93 rokov, muzikanta to zdrvilo, píše spravodajský portál Aha! Čítať ďalej
21 | 06 | 2020 | Timotej Dudka