Dnes dôjde k veľkému víťazstvu a na Zem príde nová éra po víťazstve Horusa nad Sethom
21 | 06 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

Chrám ruskej armády otvoria počas Slnovratu. Dňa 22. júna 2020 by mala pre Rusko nastať nová víťazná éra. Uviedol historik, bádateľ a spisovateľ Georgij Sidorov.


Slnovrat trvá každoročne od 21. do 25. júna. Práve 22. júna nastane jeho najaktívnejší stred. Presne vtedy v parku Patriot oficiálne otvoria Chrám ozbrojených síl Ruskej federácie. Prvý Védsky chrám našej doby venovaný Stvoriteľovi Zeme.


Treba si dobre všimnúť kupoly chrámu! Namiesto „hrobových“ katolíckych krížov sú na ňom osembodové hviezdy večného nekonečna. Teda symbol Vesmíru.


Keď spočítame všetky dvojky dátumu, teda rok 2020 a deň 22, získame osmičku. Teda nekonečné číslo Stvoriteľa a osem cípu hviezdu Svaroga.


Poslancov zaujíma kultúrna vojna, nie skutočné problémy občanov
Možno by nebolo na škodu spojiť hlasovanie o úprave zákona o interrupciách s hlasovaním o dôvere vláde. Čítať ďalej
18 | 06 | 2020 | Aneta Leitmanová

Čo sa týka zatmenia Slnka, netreba sa ho báť. Pretože na Zem príde nová éra po víťazstve Horusa nad Sethom. K veľkému víťazstvu Boha Slnka nad Bohom pustošenia, smrti a skazy dôjde práve 22. júna tohto roku.


Zatmenie Slnka predstavuje porážku Boha pustošenia. Boh Seth je síce tiež Slnko, ale Slnko ničiace. Naopak Horus je bohom slnka radosti, šťastia a prosperity.


Podľa dávneho mýtu bojoval Seth s Horusom po dobu 80 dní a nocí. Odrátajme 80 dní. Dostaneme 3. apríl. Pred ním je 1. apríl deň Navi. Takzvaný bezbožný deň. Počas neho je dovolené klamať a poburovať. Nasledujúci 2. apríl je dňom vytvorenia sveta, deň Javi. A napokon 3. apríl je deň stanovenia všeobecných zjednotených zákonov Vesmíru. Deň Pravi. V tento deň sa začala bitka Horusa so Sethom.


Preto treba prijať zatmenie Slnka s radosťou. Slnko radosti, šťastia a prosperity totiž vyhrá v bitke proti Slnku pustošenia a skazy.


Okupácia časti poľského územia bola nevyhnutnosťou pre porážku Nemcov, napísal Ľ. Blaha
"Ruský národ je hrdinský národ. Žiaden iný národ sa vo vojne proti fašistom neobetoval tak, ako Rusi a preto je našou morálnou povinnosťou im za to ďakovať a chrániť dejiny pred falšovaním a prepisovaním," uviedol Ľ. Blaha vo svojom príspevku na... Čítať ďalej
20 | 06 | 2020 | Peter Haluza