„Týranie zvierat rozhodne nepodporujem!“ Plačková odmieta kritiku za venčenie tigra
17 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Slovenská influencerka Zuzana Plačková (28) si kritiku od mnohých fanúšikov, ako aj ochrancov zvierat vyslúžila po tom, ako na sociálnych sieťach zverejnila fotografiu, na ktorej venčila mláďa tigra priamo na ulici v Bratislave, uviedol portál iDnes.


„Mláďa tigra nie je panák na hladenie pre okoloidúcich na bratislavskom sídlisku. Tiger je divoká šelma, no a v porovnaní so psami a mačkami majú tigre veľmi iné potreby - tak jednoduché to je. Keď je niečo legálne, neznamená to hneď, že je to aj morálne a správne,“ zareagoval na fotografiu Zuzany Plačkovej s dvojmesačným tigrom europoslanec Martin Hojsík.

Podľa Hojsíka je najväčší problém v tom, že na Slovensku je stále povolený súkromný chov divých zvierat, ako sú tigre, levy alebo medvede.

„Aj keď neviem o tom, že by majitelia tohto mláďaťa robili niečo nelegálne, je na mieste zamyslieť sa nad morálnosťou takéhoto chovu. Veď predsa tiger nie je mačka ani pes. Sú to divoké šelmy, ktoré majú úplne iné potreby ako naši domáci miláčikovia. Potrebujú veľký výbeh, a nie záhradu. Potrebujú sa naháňať a doťahovať s inými šelmami, nie sa prechádzať po meste a byť hladkacím panákom pre okoloidúcich,“ dodáva europoslanec.

Plačková je rok pred tridsiatkou milionárkou: Jej výdavky za luxus berú dych!
Budúci rok veľkolepo oslávi 30. narodeniny, ale už teraz sa môže pýšiť titulom milionárka. Účastníčka reality show Hotel Paradise Zuzana "Queen" Plačková (29) dokázala vďaka sociálnym sieťam rozprávkovo zbohatnúť. Píše portál... Čítať ďalej
18 | 04 | 2020 | Dominik Simon


Plačková však tvrdí, že nešlo o žiadny výstrelok, ale o pomoc kamarátke, ktorá má chovnú stanicu s tigrami.

„Zhodou okolností bola kamarátka s tigríkom v Bratislave na veterine a zastavila sa za mnou. Už dlhšiu dobu jej finančne pomáham, aby zvieratá mali čo najlepšie podmienky a dostali sa k dobrým klientom, ktorí sa o ne postarajú. Vôbec som o tejto pomoci nechcela verejne hovoriť, je to jedna z mnohých charít, čo robím,“ vyjadrila sa Plačková, ktorá si za snímku na sociálnych sieťach vyslúžila mnoho negatívnych komentárov.

„Chápem, že tá fotka je asi nevhodná a mohla niekoho uraziť, ale určite nepodporujem žiadne týranie zvierat, ani nič podobné. Naopak sa starám, aby žili v prirodzenom prostredí, aby im bolo dobre, chcela som to urobiť potichu, aby o tom nikto ani nevedel,“ dodala influencerka, ktorá fotografiu po niekoľkých dňoch zo svojho profilu zmazala.

Gottovci prišli o ďalšieho člena rodiny! Pozdravuj tam hore, napísala Ivana
Ivana Gottová na sociálnych sieťach oznámila priaznivcom svojho zosnulého manžela, že s dcérami prišli o ďalšieho milovaného člena rodiny. Navždy ich opustila ich sučka Stella, ktorú mali desať rokov, píše portál iDnes. Čítať ďalej
16 | 06 | 2020 | Timotej Dudka