Exmanželka Johnnyho Deppa na pokraji kolapsu: Podpásovka od právnikov a miliardové odškodné!
17 | 06 | 2020 I Timotej Dudka

Čoskoro skrachovaná herečka Amber Heardová (34) má závažný problém - celý právny tím, ktorý ju zastupoval v spore s jej exmanželom Johnnym Deppom (57), sa stiahol a nebude s ňou naďalej spolupracovať. Bude musieť uznať, že podala krivú výpoveď a zaplatiť astronomické odškodné?


Portál Blesk.cz píše, že Johnny Depp, ktorý svoju exmanželku zažaloval o 50 miliónov dolárov, nestrpel jej klamstvá o domácom násilí, ktoré ho takmer stáli kariéru, a s predloženými dôkazmi tvrdí, že naopak Heardová ubližovala jemu. Dokazovať to má napríklad nahrávka z manželskej poradne, v ktorej herečka z Aquamana priznáva výbušnú povahu a občasné „zmlátenie“ manžela.

Napriek všetkým nepriestrelným dokladom si Amber Heardová stojí za svojím, veď má vo svojom právnom tíme zakladateľku hnutia proti sexuálnemu násiliu Times 's Up Robertu Kaplanovú. Lenže podľa dokumentov, ktoré získal server The Blast, sa právny tím rozhodol hollywoodsku hviezdu ďalej nezastupovať.

Keanu Reeves: Neobyčajný obyčajný hrdina
Keanu Reeves je hviezda bez pozlátka. Priaznivcov si získava nielen svojimi rolami, ale aj ľudskosťou. Pre jeho smútok i životné tragédie patrí polovica júna „rozveseleniu Keana“, no v poslednom čase majú už fanúšikovia aj dôvod na radosť.... Čítať ďalej
17 | 06 | 2020 | Natália Sollárová


Údajným dôvodom majú byť vysoké výdavky za cestovanie zapríčinené presunutím súdneho procesu z Kalifornie do Virginie, ktorá leží na druhej strane Spojených štátov.

Na prekvapivý krok okamžite zareagoval Deppov právnik Adam Waldman, ktorý „táraninám“ o cestovaní neverí a zaručil sa, že ozajstnému dôvodu odchodu právneho tímu príde na kĺb.

Heardová stojí pod paľbou nielen Deppových právnikov, ale aj divákov. Petíciu za jej preobsadenie v pokračovaní úspešného komiksového trháku z dielne DC Aquaman 2 podpísalo viac ako 440 tisíc nespokojných fanúšikov Johnnyho Deppa.

Uvidí princ William vyrastať svoje deti? Toto má byť zdrvujúca pravda o jeho zdraví!
Princ William mal zložité detstvo, pretože jeho mamička Diana tragicky zomrela, keď bol ešte malý. Teraz mu však hrozí, že ani on sám neuvidí vlastné deti vyrastať. Má totiž údajne veľmi závažný zdravotný problém, píše portál... Čítať ďalej
16 | 06 | 2020 | Timotej Dudka