Vatikán falšoval dejiny Slovanov
19 | 03 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

Podľa nemeckého archeológa Hermanna Parzingera je Sibír a nie Európa pravlasť belochov. Informuje portál biosferaklub.info


V stredoveku sa pod vedením Vatikánu dôkladne falšovali dejiny. Cieľom bolo zatajiť skutočnú minulosť prisťahovalcov, ktorí boli potomkami arktickej civilizácie s názvom Hyperborea. Preto si aj v súčasnosti oficiálna veda „nevšíma“ nálezy svedčiace o jej existencii a o jej nasledovníčke Veľkej Tartárii.


Skutočné dnes už dôkazmi podložené dejiny tak podľa Občianskeho združenia Biosféra - Česko Slovenský klub nových znalostí vyvracajú západné mýty o Slovanoch ako divochoch. Vatikán a jeho prisluhovači vďaka tomu, že v tej dobe ovládali šírenie písomností, postavili podvod na údajne chýbajúcich historických a kultúrnych koreňoch. Sibír označili za kolísku mongoloidnej rasy. Rusi a Slovania vlastne nikdy Sibír nemuseli dobýjať. Pretože to bolo vždy ruské územie. Aj po zániku Veľkej Tartárie.


Všetky takzvané „malé národy“ prišli na Sibír, keď tam už žili „svetlovlasí a modrookí bohatieri“. To je aj stáročia dochované v ich ústnych tradíciách a mýtoch. I tento fakt oficiálna história a veda „starostlivo“ zamlčujú. Informácie získané z mýtov malých národov Sibíri sa postupne potvrdzujú aj najnovšími archeologickými nálezmi.


Rusi sa pripravujú na Tretiu svetovú
Čo treba mať po ruke v prípade Tretej svetovej vojny Čítať ďalej
14 | 03 | 2020 | Preklad: Redakcia HD

Riaditeľ Nemeckého archeologického ústavu profesor Hermann Parzinger je uznávaným členom mnohých akadémii vied. Je presvedčený, že práve predstavitelia europoidnej bielej rasy žili na väčšine územia strednej Ázie. A to od neolitu až do obdobia Skýtov. Až potom sa na tomto území začala objavovať mongoloidná rasa.


„Zistili sme, že europoidná rasa žila v strednej Ázii až do doby Skýtov. Potvrdila to aj múmia skýtskeho bojovníka. Bol to vysoký blondín. Našli sme ho v permafroste horného Altaja“. Ide o nález mohyly Aržan-2 zo 7. storočia pred naším letopočtom. Našli ju v Tuve v Údolí kráľov. Zároveň pri nej našli sofistikované predmety zo zlata, jantáru, železa i dreva. Svedčia o fungovaní technicky rozvinutej spoločnosti. Doktor Parzinger sa vykopávok osobne zúčastnil.


Ak boli pôvodní obyvatelia Sibíri belosi, bola Sibír ich pravlasťou. A nie Európa. Ako to tvrdí oficiálna história. Takže „hordy Mongoloidov“ nemohli v nijakom prípade robiť nájazdy do Európy zo vzdialených oblastí Sibíri. A nielen Skýti, ale aj Húni a „Mongolo-Tatari“ tiež nemali nič spoločné s Mongoloidmi. V opačnom prípade by na dobytých územiach vrátane Slovenska zanechali rozsiahle mongoloidné genetické a kultúrne stopy. A tiež typické pohrebiská.


Vedci objavili fosíliu doteraz najmenšieho známeho dinosaura
Výskumníci opísali najnovší nález ako najmenšieho známeho dinosaura, informuje BBC. Čítať ďalej
18 | 03 | 2020 | Timotej Dudka