Alkoholik Johnny Depp svoju exmanželku pravidelne týraval! Súd o 50 miliónov dolárov
17 | 03 | 2020 I Miroslav Tóth

Herečka Amber Heard si stále stojí za tým, že ju Johnny Depp počas ich manželstva urážal a mlátil. Útočil vraj slovne aj fyzicky, po herečke mal vraj dokonca aj hádzať riad!


Niekto sa rozvedie rýchlo a v pokoji, niekto sa rozvádza tri roky, a niekto sa po rozvode súdi. Do tretej skupiny patrí herečka z Aquamana Amber Heard a pirát z Karibiku Johnny Depp. Hoci sa rozviedli už v roku 2016, práve teraz je tá správna doba začať jeden na druhého hádzať špinu a podľa Page Six sa idú súdiť sa o 50 miliónov dolárov.

Nové oficiálne vyhlásenie herečky Amber Heard v sebe skrýva ďalšie, podľa právnikov ju mal Depp opakovane fackovať a dokonca škrtiť , to všetko pod vplyvom alkoholu a drog. Právnici a Depp tieto tvrdenia vyvracajú a považujú ich za hoax, teda úplne vymyslené a mylné tézy, ktoré majú herca ešte viac poškodiť.

Spáľme a utopme ju, mal písať Johnny Depp o svojej exmanželke
Kauza okolo údajného násilného správania sa amerického hviezdneho herca Johnnyho Deppa k svojej exmanželke Amber Heard nabrala nové rozmery po tom, ako právni zástupcovia britského denníka Sun začali vo štvrtok pred londýnskym súdom čítať... Čítať ďalej
28 | 02 | 2020 | SITA


Vo vyhlásení Amber pritom stojí: ,,Asi po roku vzťahu som si začala všímať, že sa Johnny často opíja a užíva drogy. V niektorých prípadoch užíval zároveň drogy aj lieky na predpis. Kedykoľvek to kombinoval, bála som sa o nás oboch. Stával sa z neho iný človek, často nebezpečný a násilnícky."

,,Túto Johnnyho verziu sme pomenovali" Monštrum ". Johnny si často nepamätal, čo ako" netvor "spôsobil ... Pretože som ho milovala, verila som jeho prázdnym sľubom, že sa to už nebude opakovať. Vždy som si nabehla. "

,, Zhodil ma na zem, kde ma škrtil a pľul do tváre ".


Johnny Depp má vážny problém s alkoholom: Vodku si leje priamo do hrnčeka!
Kapitán Jack Sparrow uprednostňuje rum, ale jeho predstaviteľ Johnny Depp (56) dáva prednosť vodke. Aspoň to podľa amerických médií tvrdií okolie hollywoodskeho herca, ktoré sa strachuje o jeho zdravie. Alkoholové opojenie vraj vyhľadáva kvôli... Čítať ďalej
24 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová


Oficiálna správa sa každou vetou zdrsňuje: ,, Jednej noci ma Johnny niekoľkokrát udrel, strkal do mňa a zhodil na zem, kde ma škrtil a pľul do tváre, "tvrdí Heard. ,, Johnny mi potom podal fľašu, z ktorej pil, a spýtal sa ma: Čo teraz urobíš? ' Hodila som fľašu na zem, načo po mne začal hádzať konzervy a plné fľaše s alkoholom ... "

Správa má niekoľko strán, všetko to sú ale klamstvá, tvrdí Depp a jeho tím právnikov. Vyhlásenie formulovali nasledovne: ,,Pán Depp slečnu Heard nikdy neobťažoval ani inak netýral. Jej obvinenia proti nemu boli falošné už v roku 2016, kedy o nich prvýkrát prehovorila. Sú súčasťou prepracovaného hoaxu, ktorý mal slečne Heard vytvoriť pozitívnu publicitu a napomôcť jej kariére."

Depp odmieta všetky obvinenia a tvrdí, že herečka týrala jeho. Pred niekoľkými mesiacmi odhalil, že ho Amber nespočetnekrát udrela, hádzala po ňom riad a raz ho trafila do tváre telefónom. Pretože Heard nenechala veci tak a tlačila na svojich právnikov, aby Deppa dostali do kolien. Teraz prišiel herec s 50 miliónovou žalobou. Oboch teraz čaká ťažká skúška ohňom. Ku ktorej strane sa prikláňate vy?

Johnny Depp chystá pre Michaela Jacksona šokujúcu odplatu! O čo vlastne išlo?
Vybavovanie si účtov s Michaelom Jacksonom stále ešte nie je u konca. Na legendárneho speváka si spomenul aj hollywoodsky herec Johnny Depp. Ako si chce s kráľom popu vybaviť účty? Čítať ďalej
02 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová