Predpovede o Rusku sa začínajú napĺňať
15 | 03 | 2020 I Preklad: Redakcia HD

Rozvoj Ruska má byť nádejou pre celý svet. Uviedol portál Otvetin.ru.


Americký jasnovidec Edgar Cayce pôsobil až do polovice minulého storočia. Bol autorom približne 26 tisíc predpovedí na rôzne témy.


Mnoho jeho predpovedí sa týkalo i Ruska. Uviedol, že Rusko bude po dlhých rokoch oslobodené od komunizmu a bude čeliť vážnej kríze. Úspešne ju ale prekoná. Duchovný rozvoj Ruska má byť podľa Cayceho nádejou nielen pre krajiny úzko s ním spolupracujúce, ale doslova pre celý svet.


Cayce predpovedal, že v roku 2010 sa oživí aj Sovietsky zväz. Znelo to neuveriteľne. Odborníci sa ale domnievajú, že novým ZSSR myslel vytvorenie Euroázijskej únie.


Predpovedal tiež porážku Nemecka pri Kursku a taktiež následný celkový pád fašizmu a víťazstvo ZSSR vo Veľkej vlasteneckej vojne. Keď Červená armáda oslavovala víťazstvo, prekvapivo vyhlásil, že ZSSR sa v blízkej budúcnosti zrúti. „Kolaps komunizmu nastane ešte pred koncom dvadsiateho storočia,“ predpovedal.


Z ďalších kľúčových predpovedí, ktoré mu vyšli, boli napríklad dve svetové vojny. Takmer presne stanovil dátumy ich začiatku a konca. Predpovedal hospodársku krízu v roku 1929. Podrobne tiež opísal katastrofické udalosti na burzách a následný vývoj v roku 1933.


Rusi sa pripravujú na Tretiu svetovú
Čo treba mať po ruke v prípade Tretej svetovej vojny Čítať ďalej
14 | 03 | 2020 | Preklad: Redakcia HD