Nádej pre Michaela Schumachera! Náročná operácia môže všetko zmeniť
08 | 03 | 2020 I Miroslav Tóth

Michael Schumacher sa z nehody na lyžiach zotavuje už viac ako 6 rokov. Jeho rodina takmer nikdy nehovorí o jeho stave. To sa ale možno čoskoro začne meniť. Bývalú hviezdu Formule 1 čaká vážna operácia!


Dlhé roky bolo na informácie o stave Michaela Schumachera uvalené embargo. Teraz sú konečne lekári aj rodina zhovorčivejší. Prečo ale nastal taký obrat? Bývalý pretekár má totiž vďaka postupujúcej vede konečne nové nádeje na zlepšenie svojho stavu. Z dostupných informácií totiž na tom stále nie je práve najlepšie.

Schumacher neovláda svoje telo, nie je schopný ani komunikácie s okolím. Rodina sa však nevzdáva a do novej liečby a náročnej operácie vkladá všetky nádeje!

NECHUTNÉ: Fotky zúboženého Michaela Schumachera na predaj!
Ani po šiestich rokoch od šialenej nehody v Savojských Alpách stále nie je jasno, ako to s bývalým pretekárom formuly 1 Michaelom Schumacherom (51) vyzerá. Teraz sa však objavili informácie, že do jeho ženevského sídla v minulom týždni prenikol... Čítať ďalej
23 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová


Lekári pre Schumachera robia od začiatku všetko, čo je v ich silách. Keď si pretekár poranil hlavu, museli ho na niekoľko týždňov uviesť do umelého spánku. Michael sa síce následne prebral, zostal však úplne odkázaný na pomoc druhých. Nikto ho šesť rokov nevidel a tak sa stále špekulovalo, ako to s ním je a akú má nádej na normálny život.

Jeden z doktorov riešiacich zdravotný stav Schumachera, Philippe Menasch teraz prezradil, čo presne sa chystajú v liečbe podniknúť! "Verím, že dokážeme zregenerovať celý nervový systém Michaela Schumachera," šokoval Menasch novou informáciou.

Tentoraz dokonca prezradil, čo presne sa chystajú bývalému pretekárovi vykonať za zákrok. "Chceme vziať cievy zo srdca Michaela a previesť ich do jeho mozgu," prezradil lekár. Jedná sa však o veľmi riskantný zákrok, u ktorého nemožno predvídať výsledky.

Stav Michaela Schumachera: Šesť rokov po havárii je úplne iný!
Šesť rokov skrytého života po ťažkom úraze hlavy pri lyžovaní robí z akejkoľvek správy naznačujúci stav pilota F1 Michaela Schumachera (51) trhák. Čítať ďalej
22 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová


Verejnosť je však z lekárových vyjadrení skeptická a domnieva sa, že hazarduje so zdravím Schumachera a používa ho ako pokusného králika! Menasche sa po zverejnení plánovanej operácie stal terčom kritiky verejnosti, že pretekára používa ako pokusného králika a jedná sa o neprebádaný zákrok s rizikom smrti!

K situácii sa vyjadril aj istý profesor z univerzity v Alabame, podľa ktorého sú šance neisté. "Za posledných dvadsať rokov došlo k veľkým pokrokom. Pravda je ale taká, že stále vieme hrozne málo."

Ako teda operácia dopadne a či skutočne dôjde k výraznému zlepšeniu stavu hviezdy Formuly 1, je aktuálne vo hviezdach. Fanúšikom tak zatiaľ nezostáva nič iné, ako sa za svojho obľúbenca modliť a veriť na zázraky.

PRAVDA ODHALENÁ: Osobný lekár Schumachera šokuje celý svet! Pravda o ktorej doteraz nikto nevedel
Fanúšikovia Michaela Schumachera verili tomu, že v decemberi konečne uvidia pilota F1. No dočkali sa iba sklamania. Film nebude. Aspoň čiastočne ich ale potešil lekár, ktorý naznačil, ako na tom nemecký športovec je. Čítať ďalej
18 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová