Liverpool utvoril nový rekord, vyhral už 22. domáci ligový zápas v sérii
07 | 03 | 2020 I SITA

Futbalisti FC Liverpool utvorili nový rekord najvyššej anglickej súťaže. V sobotňajšom zápase si poradili s hráčmi Bournemouthu 2:1 (2:1) a pripísali si na konto už 22. domáce víťazstvo v Premier League za sebou.


Zaujímavosťou je, že svoje víťazné ťaženie na Anfield Road začali práve proti "The Cherries", ktorých vo februári 2019 zdolali pred vlastnými fanúšikmi 3:0.

"The Reds" nezačali dobre, už v deviatej minúte prehral Joe Gomez jednoduchý súboj a rýchlu akciu hostí úspešne zakončil Callum Wilson. Zverencom Jürgena Kloppa sa však ešte v prvom dejstve podarilo skóre otočiť. V 25. min oslávil gólom svoj jubilejný 100. ligový zápas v službách Liverpoolu Mohamed Salah a o osem minút neskôr skóroval po skvelej kolmej prihrávke Virgila van Dijka senegalský útočník Sadio Mané.

LeBron James nechce hrať bez divákov, prekonal métu 34-tisíc bodov v základnej časti
Hviezda zámorskej basketbalovej NBA LeBron James nechce hrať pred prázdnymi tribúnami. Hráč tímu Los Angeles Lakers to vyhlásil v súvislosti s chystanými opatreniami v rámci profiligy v súvislosti s hrozbami šíriaceho sa... Čítať ďalej
07 | 03 | 2020 | SITA


Domáci mali aj v druhom dejstve územnú prevahu a priebeh jednoznačne pod kontrolou, o čom svedčí aj celkový percentuálny pomer v držaní lopty (74:26). Vypracovali si aj niekoľko šancí, ale tretí gól už nepridali. Súper sa dostal do jednej príležitosti, ale vyrovnať sa mu nepodarilo, keď sa Ryan Fraser v 62. min dostal k lopte skôr ako brankár Adrián.

Dokázal ho prehodiť, ale loptu smerujúcu do siete v poslednej chvíli odkopol James Milner. Domáci boli v záverečnej štvrťhodine blízko k potvrdeniu svoju triumfu, ale Sadio Mané mieril v 75. min do brvna. Liverpool si napokon tesný náskok ustrážil.

Indian Wells bez niekdajších svetových jednotiek Halepovej i Kerberovej
Bez šampiónky z roku 2015 Simony Halepovej a lanskej finalistky Angelique Kerberovej bude prvý tohtoročný tenisový turnaj WTA z kategórie Premier Mandatory. Obe niekdajšie svetové jednotky sa z podujatia v americkom Indian Wells odhlásili pre... Čítať ďalej
07 | 03 | 2020 | SITA