Slovan vyhral v Nitre, v Žiline deľba bodov
01 | 03 | 2020 I SITA

 Líder najvyššej slovenskej futbalovej súťaže ŠK Slovan Bratislava potvrdil svoje postavenie aj v nedeľňajšom zápase 21. kola základnej časti Fortuna ligy, keď zvíťazil na trávniku FC Nitra gólom Mohu z 56. min. Zverenci trénera Jána Kozáka zvýšili svoj náskok na čele tabuľky na 10 bodov.


Prispela k tomu deľba bodov v priamom súboji o 2. priečku, v ktorom MŠK Žilina remizoval s FC DAC 1904 Dunajská Streda 2:2. Hostia sa síce zásluhou dvoch presných striel Erica Ramíreza dočkali prvých dvoch gólov v jarnej časti, ale sľubné polčasové vedenie neudržali a predĺžili sériu bez výhry na štyri zápasy. Po zmene strán dvakrát v priebehu necelých 10 minút skóroval Filip Balaj.

Štvrtý nerozhodný výsledok za sebou hrali futbalisti MFK Ružomberok, ktorí s MFK Zemplín Michalovce prehrávali od 64. min po góle Danka, ale krátko pred koncom vyrovnal na konečných 1:1 Kmeť.

Sereď síce viedla od 5. min po zásahu zimnej akvizície Vuka 1:0, ale domáci AS Trenčín otočil výsledok vďaka Čatakovičovi a Van Kesselovi a v tabuľke je piaty.

Prvý gól Marinčina v sezóne vyvolal úsmev u spoluhráčov. Bol dôležitý pre mužstvo, vraví slovenský obranca
Z tretej tretiny zápasu NHL Toronto - Vancouver (4:2) uplynulo iba niekoľko sekúnd, keď slovenský obranca Martin Marinčin prevzal ešte v obrannom pásem prihrávku od Johna Tavaresa. Marinčin prešiel s pukom až do útočného pásma a vystrelil.... Čítať ďalej
01 | 03 | 2020 | SITA


Cenné body v boji o účasť v prvej šestke získal Spartak Trnava, ktorý necelú štvrťhodinu pred koncom prehrával s FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble 0:1, ale najskôr vyrovnal Orlandič a v nadstavenom čase na radosť domácich priaznivcov skóroval Sobczyk na 2:1. Zlatomoravčania na jar ešte nebodovali.

Naopak, hrči FK Senica po zimnej prestávke ešte neprehrali. Svoj piaty bod získali za bezgólový výsledok na ihrisku FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa.

Základná časť súťaže sa skončí začiatkom marca 22. kolom, po ňom sa liga rozdelí na dve nadstavbové skupiny. Najlepšia šestica tímov bude bojovať o titul, zvyšné mužstvá budú súperiť o konečné umiestnenie či udržanie sa medzi slovenskou elitou.

Vlhová v nedeľu nebude súťažiť, v La Thuile zrušili alpskú kombináciu pre veľké množstvo snehu
Alpská kombinácia žien v talianskom La Thuile v nedeľu nebude. Organizátori zrušili preteky pre prívaly nového snehu a nemožnosť pripraviť súťažný kopec v zodpovedajúcej kvalite na preteky pozostávajúce zo super G a slalomového kola.... Čítať ďalej
01 | 03 | 2020 | SITA


Fortuna liga 2019/2020 - 21. kolo základnej časti - nedeľa:
FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa - FK Senica 0:0

FC Spartak Trnava - FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble 2:1 (0:0)
Góly: 77. Orlandič, 90.+ Sobczyk - 73. Ďubek

MŠK Žilina - FC DAC 1904 Dunajská Streda 2:2 (0:2)
Góly: 50. a 58. Balaj - 17. a 32. Ramírez

FC Nitra - ŠK Slovan Bratislava 0:1 (0:0)
Gól: 56. Moha

AS Trenčín - ŠKF iClinic Sereď 2:1 (1:1)
Góly: 26. Čatakovič, 56. Van Kessel - 5. Vuk, ČK: 88. Dabó (Sereď)

MFK Ružomberok - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (0:0)
Góly: 86. Kmeť - 64. Danko

Tatar trikrát asistoval a má 61 bodov, Marinčin si otvoril strelecký účet, 102-bodový Draisaitl
Šiesti slovenskí hokejisti sa predstavili v 12-zápasovom sobotňajšom programe NHL a dvaja z nich si vylepšili štatistiky v kanadskom bodovaní. Čítať ďalej
01 | 03 | 2020 | SITA