NHL: Montreal zvíťazil vo Washingtone, Pánik aj Tatar asistovali
21 | 02 | 2020 I TASR

Hokejisti Montrealu zvíťazili v zápase NHL na ľade Washingtonu 4:3 po predĺžení.


Na oboch stranách bodovali Slováci, v drese hostí prihral na gól Tomáš Tatar, za domácich asistoval Richard Pánik. Dvadsaťdeväťročný útočník Tatar strávil na ľade 15:53 minúty a mal tri plusové body. V úvode tretej tretiny prihral na tretí gól Canadiens, keď za bránkou súpera vybojoval puk a našiel voľného Bena Chiarota, ktorý strelou zápästím prekonal Bradena Holtbyho.

Pre Tatara to bol šiesty bod v troch zápasch proti Capitals (1+5) v tejto sezóne. Celkovo dosiaľ nazbieral 55 bodov (21+34). "Habs" zvíťazili prvýkrát po piatich dueloch.

Šport: Vlhová sa predstaví s číslom 2 v piatkovom zjazde
-Slovenská reprezentantka Petra Vlhová sa predstaví s číslom 2 v piatkovom zjazde v rámci Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní vo švajčiarskej Crans Montane. Číslo 1 bude mať Vlhovej veľká rivalka vo Svetovom pohári Talianka Federica Brignoneová,... Čítať ďalej
21 | 02 | 2020 | SITA


Domácim nepomohlo ani strelecké prebudenie Alexandra Ovečkina. Ruský kanonier ukončil gólové suchoty, keď sa presadil po piatich stretnutiach a dosiahol 699. zásah v profilige. Pánik sa podieľal na druhom góle Washingtonu a absolvoval 12:20 minúty. V prebiehajúcom ročníku má 15 bodov (7+8) a po Tatarovi je druhý najproduktívnejší Slovák.

Tampa Bay aj s Erikom Černákom podľahla na ľade Vegas 3:5. Slovenský zadák hral v prvej obrannej dvojici, ale nebodoval. Absolvoval 19:20 minúty a mal dve trestné minúty a dva mínusové body.
Martin Marinčin bol pri domácom víťazstve Toronta nad Pittsburghom 4:0. Odohral 17:40 minúty.

Výsledky NHL:
Columbus - Philadelphia 3:4 pp, New Jersey - San Jose 2:1, Toronto - Pittsburgh 4:0, Washington - Montreal 3:4 pp, Ottawa - Winnipeg 1:5, St. Louis - Arizona 1:0, Vegas - Tampa Bay 5:3, Los Angeles - Florida 4:4 v 3. tretine