Máme nového top hráča Vlada Weissa, napísal Kmotrík ml. na sociálnej sieti
17 | 02 | 2020 I SITA

Slovenský futbalový krídelník Vladimír Weiss ml. sa zrejme čoskoro stane hráčom ŠK Slovan Bratislava.


Generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml. totiž na sociálnej sieti instagram uverejnil fotografiu so spomenutým hráčom, pričom k nej pridal popis: "Stávame sa silnejšími. Máme nového top hráča Vlada Weissa."

Klub z Tehelného poľa zatiaľ oficiálne nepredstavil novú posilu, no v súvislosti s Weissom sa v nedávnej minulosti už mnohokrát skloňoval prestup do Slovana Bratislava. Tridsaťročný ofenzívny hráč je rodák z hlavného mesta, ale v belasom drese doposiaľ nikdy nenastúpil. Účastník MS 2010 v JAR aj ME 2016 vo Francúzsku predtým naposledy pôsobil v katarskom klube Al-Gharafa, kde však skončil ešte koncom decembra 2019.

FUTBAL-FL: Suverénna Žilina, v Trnave aj Dunajskej Strede bez gólov
Futbalisti MŠK Žilina vstúpili suverénne do jarnej časti Fortuna ligy. Čítať ďalej
16 | 02 | 2020 | SITA


Vladimír Weiss v januári v rozhovore pre denník Šport priznal, že mal konkrétne ponuky z Turecka, Anglicka a zo Slovana Bratislava, pričom s Ivanom Kmotríkom ml. bol v každodennom kontakte. Zároveň sa vyjadril, že by si opäť rád obliekol reprezentačný dres SR. Zatiaľ naposledy bol v kádri Pavla Hapala v novembri 2018, keď v zápase Ligy národov na pôde Česka opustil lavičku a predčasne odišiel do útrob štadióna. Jeho odchod vtedy sprevádzala unáhlená reakcia, že končí v národnom tíme. Nedávno však s trénerom Hapalom absolvovali stretnutie a veci z minulosti si vydiskutovali.

"Bolo to veľmi príjemné stretnutie. Celé to prebehlo pokojne. Vlado sa mi ospravedlnil, povedal mi o svojich predstavách. Už dávno naznačil, že by sa chcel vrátiť späť do reprezentácie. Bude však veľmi dôležité, aby niekde pravidelne hrával, aby mal klub, aby trénoval s mužstvom, až vtedy s ním vieme počítať," skonštatoval nedávno Pavel Hapal ešte v čase, keď Weiss iba začínal koketovať so Slovanom Bratislava.

Volka pribrzdila viróza. V Glasgowe bojoval, ale necítil pohodu
Slovenský rýchlik Ján Volko sa vrátil do Glasgowa , kde sa vlani stal halovým majstrom Európy v šprinte na 60 m. A hoci nebol zdravotne v poriadku, v silnej konkurencii na prestížnom podujatí zo seriálu World. Čítať ďalej
16 | 02 | 2020 | SITA