Európania idú do geta (Irina Chorevová)
16 | 12 | 2019 I Zuzana Perželová

Komentár Iriny Chorevovej, umelkyne


Ochraňovať svoju vlasť je po novom už nezákonné, neľudské a necivilizované?


Hovoriac plynule troma jazykmi a ďalšími dvoma „so slovníkom“ mám možnosť získavať a porovnávať informácie nielen z ruských médií, ale aj zo zahraničných, preto by som sa chcela vyjadriť k súčasnej situácii v Európe a podeliť sa sa svojimi postrehmi.



„Táto okupácia Európy sa pripravovala dávno a dlho“.

Nemecká vláda sa rozhodla „neznepokojovať“ svojich občanov a preto nezverejnila oficiálne údaje o „utečencoch“. Podľa neoficiálnych údajov, prišlo tento rok iba do Nemecka viac ako 800 tisíc ľudí a tento prílev sa nekončí. Do konca roka sa len v Nemecku očakáva asi jeden a pol milióna „utečencov“. Toto je iba špička ľadovca. Ďalších pár miliónov je už na ceste.


To, že tento migračný tok nie je živelný, ale dobre organizovaný, už nevyvoláva pochybnosti. 


Niektorí západní blogeri tvrdia, že toto aj je tretia svetová vojna. Že také krajiny, ako Francúzsko, Nemecko, Dánsko, Švédsko, Holandsko, Anglicko sú už stratené. Niekto sa rozhodol zničiť celú európsku civilizáciu, násilným zmiešavaním národov úplne odlišných kultúr a náboženstiev. Vytvoriť z ľudstva jednu sivú, ľahko ovládateľnú masu („optimisti“ to nazývajú blend).


Táto okupácia Európy sa pripravovala dávno a dlho. Vyburcovať milióny ľudí, aby sa vydali na cestu nie je lacná záležitosť a vyžaduje si čas. Niekto na tom však veľmi usilovne pracoval a do tohto procesu investoval. Niekto týchto ľudí agituje (Afgáncov, Pakistancov, Somálčanov a iných), niekto im pristavuje autobusy na tureckej hranici, niekto im platí tento „zájazd“. Podľa slov tých istých „utečencov“ sú náklady na cestu z Iraku do Nemecka „po svojich“ asi 20 000 dolárov (biedni „utečenci“!). 


A tak už 105-ročná afganská žena v interview uvádza, že jednoducho sníva o tom, že bude žiť v mierumilovnom Nemecku. Pred mesiacom ani nevedela, „kde vôbec Nemecko je a čo je to Germany“ a teraz je to „sen celého jej života“. Sama by už určite nikde nešla, niekto ich ale riadi.


Pochybnosti tiež vyvoláva fakt, že Afganci si na internete prečítali „Merkelovej pozvanie“ a hromadne opustili svoje domovy. V Afganistane teraz každý deň vydajú sedemtisíc pasov. Nikdy tu nič také nebolo.


V tejto mase prisťahovalcov (to nie sú utečenci!) už nie sú len prisťahovalci z Blízkeho východu, ale aj z Albánska a Kosova, z Afriky a dokonca aj prisťahovalci z Haiti (tiež utekajú pred zákerným Assadom?).


Ako zastaviť tento prílev, Európa nevie. V tomto procese zohrávajú mimoriadne veľkú úlohu mimovládne organizácie a komisári OSN, ktorí vyvíjajú nátlak na európske vlády. Mimovládne organizácie už prostredníctvom svojich právnikov vyhlásili, že zakazovať nelegálne prekračovanie štátnej hranice je nezákonné a je v rozpore s ľudskými právami!


Ukazuje sa, že ochraňovať svoju vlasť je už nezákonné, neľudské a necivilizované. Mimovládne organizácie teraz chránia výhradne „utečencov“. Ako môže afganská rodina zadržaná za nelegálne prekročenie českej štátnej hranice zažalovať český štát na súde v Štrasburgu a vyhrať súdny proces?!



Európania majú teraz menšie práva ako „utečenci“. 

Európske vlády nepočujú a nechcú počuť hlasy svojich občanov. Iba stanovisko OSN a mimovládnych organizácií má v Európe váhu. A médiá jednoducho udalosti zamlčujú, alebo manipulujú faktami.


Prudké vyostrenie kriminálnej situácie v Nemecku privádza políciu jednoducho do zúfalstva a často nie je dosť policajtov na to, aby si vedeli dať rady s obrovskou masou ľudí. Aj v „utečeneckých“ táboroch, aj mimo táborov dochádza k bitkám za účasti až dvesto ľudí, krádežiam, znásilneniam a bitkám na nože.


Takzvaní utečenci pokračujú vo svojich medzináboženských a medzietnických konfliktoch aj v Európe. Mimochodom, mozgy vymývajú nielen Európanom, ale aj „utečencom“.


V médiách sa teraz za účasti rôznych psychológov a sociológov aktívne diskutuje o tom, že „Európania sa boja moslimských utečencov, pretože ich nepoznajú“. Teraz si predstavte, že sa niečo podobné vlieva do hláv mladých Afgancov, Pakistancov, Iračanov. Pre nich to znie ako príkaz konať, beztrestnosť za trestné činy a že si môžu dovoliť čokoľvek, pretože majú na to so statusom "utečenca" právo.


Po podobnej otázke novinárky na televíznej stanici Al-Jazeera mladý muž z Iraku začal hovoriť o tom, že utekajú pred nezákonnosťou a túžia po mierumilovnom živote v kultúrnej krajine, že sa podelia o svoju kultúru s Európanmi (tiež ich naučili schovávať sa za správnymi slovami). O zákone filozofuje narušiteľ štátnej hranice, ktorého  mám chuť sa opýtať: čo vám, tisícom mladých mužov bráni vytvárať zákonnú a kultúrnu spoločnosť u seba doma? Čo vám bráni chrániť svoju krajinu, svoje domy, svoje rodiny? Čo vám bráni urobiť z vašej krajiny perlu Východu? Pracovať ste neskúšali?


Nemecké bezpečnostné služby otvorene vyhlásili, že sa im situácia vymkla spod kontroly, že nemajú poňatie, kto sú všetci títo ľudia a koľko „utečencov“ je vôbec v súčasnosti v Nemecku.


Na ruských webových stránkach si často môžno prečítať komentáre: „Európania sú si sami na vine“, „žnite svoju úrodu“, „dajte im svoje domy“ a podobne.


V skutočnosti je všetko inak a jednoducho a radostne vykrikovať nemá význam.



„Európania majú teraz menšie práva ako utečenci“

Nebudem obhajovať Európanov, ale celé desaťročia im s pomocou rôznych mimovládnych organizácií a „filantropov“ prostredníctvom kontrolovaných médií vymývajú mozgy. Manipulujúc pocitom viny, solidarity a pomoci blížnemu. Najprv ich učili a presviedčali a potom ich už nasilu nútili, aby boli tolerantnými (ešte aj k sexuálnym menšinám).


Výsledkom je proces vzniku get, ktoré formujú tak prisťahovalci, ako aj samotní miestni obyvatelia. Európania opúšťajú svoje mestá a vytvárajú komunity na predmestiach a dedinách: Paríž, Londýn, Amsterdam, Berlín a Mníchov.


Zo strany Európanov to je svojrázny, tichý prejav protestu proti migračnej politike svojich vlád. Do minulého leta táto varianta fungovala, teraz už ani táto varianta nie je záchranou. Mimochodom, približne 30 - 40 tisíc Holanďanov každoročne opúšťa svoju vlasť. Podobná pochmúrna situácia je aj v Dánsku, aj v Belgicku.


Nemci to ospravedlňujú tým, že Nemecko sa tak snaží vyriešiť svoj problém so „starnúcou populáciou“. Namiesto vytvárania a realizácie sociálnych programov na podporu a rozvoj rodiny, priváža nemecká vláda už „hotovú“ populáciu.


Vláda prideľuje na nemecké dieťa mesačne približne 150 eur vo forme rodinných dávok! Na každého „utečenca“ je Merkelová pripravená minúť 680 eur mesačne na vreckové, bezplatnú stravu, bezplatné ubytovanie, bezplatnú zdravotnú starostlivosť. Núka sa otázka: a nebolo by to lepšie naopak?


Zo všetkých strán v Európe zaznievajú nielen výzvy, ale žiadosti o pomoc „utečencom“. Nikto neodmieta pomôcť skutočným utečencom. A pomáhať ostatným sa akosi nechce. Samotní títo ľudia niekomu pomohli? Povedzme, nie. Ak budú Európania potrebovať pomoc, pomôžu im títo ľudia?


Skoro každý deň po celom Nemecku horia ubytovne „utečencov“, nemecká polícia tento rok zaznamenala viac ako 600 prípadov útokov a podpaľačstva namierených proti „utečencom“. A teraz, v posledných regionálych voľbách v rakúskom meste Linz (rodisko Adolfa Hitlera), nacionalisti získali viac ako tretinu voličských hlasov.


Na vyhodnotenie súčasnej situácie a jej pochopenie nemusíte byť „lúmenom“: ak Európa v blízkej dobe nebude môcť zastaviť tento tok „utečencov“, vcelku pravdepodobnými budú nasledujúce dve možnosti.


Prvá: po ohlodaní a rozdupaní Európy sa celá táto masa presunie na Východ, presnejšie do Ruska. Ako ich zastaviť? Zrejme, ich treba zastaviť vo vzdialených kordónoch. To, čo teraz aj robia ruské vzdušné sily v Sýrii. Dať týmto ľuďom možnosť žiť v mieri u seba doma.


Druhá možnosť: občianska vojna v Európe, alebo miestne ozbrojené konflikty a opäť milióny utečencov na ruských hraniciach.


Tento prílev „utečencov“ je riadený zvonku a vedie k demografickej katastrofe v Európe. Nie všetci Európania sú na takúto situáciu pripravení a naladení klásť odpor.


Európa stoná pod náporom „utečencov“ a nikto nevie, čo má robiť. Jasné je len jedno: títo ľudia neutekajú pred vojnou - nesú ju so sebou.