Šokujúce! Brutalita v Bratislave narastá! Ďalší zbitý skončil na JIS-ke
16 | 12 | 2019 I Gabriel Matta

Len minulý týždeň vyhasol život mladého Srba, Nikolu († 22) po brutálnom útoku na Námestí SNP v Bratislave. Neprešiel ani týždeň a mladého Slováka (26) zbili v centre hlavného mesta. Skončil s krvácaním do mozgu na Jednotke intenzívnej starostlivosti (JIS) v Starom Meste. S informáciou prišiel denník Nový čas


Voči skupinke Slovákov a cidzincov museli cez víkend na Ventúrskej ulici v Bratislave zasahovať policajti. Dve skupinky sa dostali do stretu a následne sa medzi nimi strhla bitka. V nedeľu v skorých ranných hodinách musela byť napokon privolaná aj rýchla zdravotná pomoc. Jedného zo zranených následne odviezla do nemocnice v Starom Meste. 


Priameho svedka napadnutia Michala nahneval pomalý zásah polície.


Priamy svedok incidentu Michal, ktorý je priateľom napadnutého mladíka je nahnevaný na políciu. „Vážená polícia, od čoho ste polícia? Na čo máte napísané pomáhať a chrániť? Vôbec neviete, čo sa deje v Bratislave!“ píše rozhorčený mladík priamo na Facebookovom profile polície.


Ako uviedol, iba minulý týždeň tu zavraždili človeka a teraz sa stalo niečo podobné na Ventúrskej ulici. „Skupina Albáncov na nás zaútočila a môjho kamaráta tak „vypli“, že skončil na jiske s krvácaním do mozgu,“ píše rozhorčený Michal. Veľmi ho nahneval podľa neho neskorý príchod polície. „Štrnásť minút?! Do centra, na Obchodnú či Ventúrsku? To nemyslíte vážne,“ nešetrí kritikou mladý muž, zrejme aj v strachu o kamaráta. Položil aj dosť logickú otázku: „To je naozaj taký problém, dať tam viac hliadok najmä vo štvrtok, v piatok a v sobotu?

Na záver sa spýtal, koľko obetí je ešte nutných, aby sa polícia rozhýbala.