Daniela Hantuchová problémy vo vzťahu s Jaromírom Jágrom: Toto nikto nečakal!
16 | 12 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Daniela Hantuchová je v posledných dňoch spájaná s legendárnym českým hokejistom Jaromírom Jágrom. Hoci vzťah ešte nepotvrdili, už teraz je ale jasné, že by to spolu nemali jednoduché.


Jaromír Jágr je prvýkrát od rozchodu s Veronikou Koprivovou vážne spájaný s inou ženou. V Prahe bol pristihnutý na stretnutí s bývalou slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovú, s ktorou ho už ľudia aj médiá dávajú dohromady, hoci zatiaľ nebolo nič potvrdené.

Obaja sú napríklad veľmi zaneprázdnení. Pohľadná Slovenka napriek tomu, že už ukončila aktívnu kariéru, cestuje po celom svete. Tenis totiž komentuje pre jednu zahraničnú televíziu, a tak po turnajoch jazdia naďalej. Ako často je vôbec v našich končinách?

"Už častejšie ako počas kariéry, párkrát za rok. Už som väčšiu pánom svojho času, viem si lepšie naplánovať veľa vecí, "prezradila Hantuchová v októbrovom rozhovore pre slovenský server sportky.zoznam.sk. 

Ani Jágr nemá čas na rozdávanie. On totiž v aktívnej kariére pokračuje v drese Kladna, a tak moc republiku opúšťať nechce. V súvislosti s plánmi na Silvestra dokonca prezradil, že Slovensko je pre neho veľmi ďaleko. Tak uvidíme, či kvôli tenistke nezmení názor. 

Jaromír Jágr má novú známosť! Tenistka Daniela Hantuchová strávila u hokejistu vášnivú noc
Že by hokejový boh konečne našiel tú pravú ?! Momentálne zranený Jaromír Jágr (47) si zašiel v pondelok večer na oslavu štvrtých narodenín agentúry VDN PROMO do botelu Admirál, kam ho pozval kamarát Petr Větrovský, a padol si tam do oka s rozkošnou... Čítať ďalej
05 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová