Moderátor Jan Kraus: Trapas v priamom prenose
29 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Moderátor Jan Kraus síce rád hovorí, že je zbehlý v moderných technológiách a často sa snaží v rozhovoroch vyzerať múdrejšie ako jeho hosť, teraz si ale nabehol a poriadne sa strápnil. Všetkým divákom jeho talkshow totiž odtajnil svoj bezpečnostný kód tabletu a ešte poplietol známy názov!


Tí, čo sa pozerali na program s Janom Krausom alebo boli v publiku pri natáčaní jeho show, už dnes poznajú bezpečnostný kód elektronického zariadenia samotného moderátora! Potom, čo sa Krausovi zamkol jeho tablet, vyťukal 1-4-5-8 na odomknutie tabletu a trapas bol na svete. Jeho kód bolo totiž vidieť na plazmovej televízii priamo za ním, a tak Kraus uľahčil prácu prípadným digitálnym lupičom. Pokiaľ si moderátor kód nezmenil, mohli by sa zlodeji alebo zvedavé osoby ľahko dostať k jeho osobným veciam a tajnostiam, ako napríklad k e-mailovej schránke alebo k zdieľanému kalendáru.

Ohroziť súkromie by tak mohol celej rodine, dokonca aj jeho vyťaženej manželke Ivane Chýlkovej. Školácka chyba však nebola jediným kopancom slávneho moderátora.

Počas rozhovoru s Jakubom Štáfkom si totiž pomýlil názov bojového športu a miesto MMA povedal MMS, čo pobavilo nejedného diváka. Herec zo seriálu Ulica, Krausa neskôr opravil s tým, že MMS je trochu niečo iné ako MMA. Herec a moderátor tak jednoducho nemal svoj deň.

Elton John ostal trčať v kolóne vo svojom luxusnom Bentley. Do smiechu mu rozhodne nebolo!
Elton John je známy pre svoj bohatý životný štýl. Ale ani Elton sa nemohol vyhnúť kolóne v dopravnej špičke, keď bol v utorok večer na svojom Bentley V12 so šoférom na jeho akcii In Conversation. Čítať ďalej
28 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová