Odhalenie samovraždy krásky Moniky Potokárovej! Stalo sa to v deň kedy to manžel čakal
28 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

V deň, keď mal herec Robert Roth (47) s kolegami oslavovať po premiére filmu "Voda, čo ma drží nad vodou", si jeho manželka Monika Potokárová († 27) vzala život! A bol to on, kto ju bez známok života našiel doma.


Z pochopiteľných dôvodov sa Robert Roth nezúčastnil premiéry filmu "Voda, čo ma drží nad vodou", kde stvárnil jednu z hlavných postáv. Je desivé, že v snímke o zosnulom slovenskom básnikovi a textárovi Josefovi Urbanovi, hrá veľmi nelichotivú úlohu - prievozníka Charona, ktorý preváža mŕtvoly v podsvetí z jednej strany rieky na druhú.

Na premiére panovala veľmi zúfalá atmosféra. Zosnulú Moniku Potokárovu si krátkym prejavom uctil aj spisovateľ Ondrej Kalamár a moderátorka večera Iveta Malachovská. Tá so zlomeným hlasom vyzvala divákov, aby si užili prítomný okamih a vychutnali si film, kde stvárnil jednu z hlavných postáv práve manžel zosnulej herečky.

Pri pohľade na prázdne miesta v kinosále, rezervovanej pre Roberta a jeho najbližších sa zastavovalo srdce smútkom. "Vôbec som netušil, že by tam boli nejaké problémy, nebavili sme sa o tom. A veľmi som sa na neho tešil, pretože mi potvrdil svoju účasť. Je mi to úprimne ľúto," povedal pre Nový Čas filmový predstaviteľ Jozefa Urbana, Roman Pomajbo.

Záhadná smrt herečky Slovenského národného divadla. Kolegovia prezradili!
Bola mladá, talentovaná a kariéru mala pred sebou. Smrť mladej herečky Slovenského národného divadla Moniky Potokárovej († 27) zasiahla verejnosť aj hereckých kolegov, ktorí sa k nečakanej udalosti vyjadrujú na sociálnych sieťach. Čítať ďalej
26 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová