Dara Rolins TEHOTNÁ? Fanúšikova doslova šalejú! Ostrý odkaz speváčky
24 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Aj keď Dara Rolins (46) stále neprezradila, či je v jej živote nový muž, tak stále dokola hovorí, že sama nie je a je šťastná. Možno preto mali jej fanúšikovia jasno, keď zverejnila fotku, kde má vypúlené bruško!


Fotka, na ktorej stojí v Bratislave na brehu Dunaja doslova vyvolala vlnu šialenstva. Pod športovým oblečením sa jej totiž črtá vypuklé bruško! Fanúšikovia sa hneď začali pýtať, či Dara Rolins neskrýva sladké tajomstvo.

"Čo je komu k *** a do toho, čo má a robí ten druhý ?! Dajte už pokoj a neriešte, "ohradila sa ostro speváčka. To ešte viac jej priaznivcov rozrušilo, a tak išla s pravdou von.

"Brucho mám akurát vyvalené, žiadne dieťa. Mám tri kilá hore, takže mám na niektorých fotkách ešte aj nesprávne tvarovanú tvár, "vysvetlila Rolins.

Vzhľadom k tomu, že sa speváčka chváli len fotkami, kde má brucho vyrysované a pevné ako skala, tak nie je divu, že sa fanúšikovia začali pátrať. Darin príspevok bol následne z Instagramu vymazaný!

Dara Rolins o domácom násilií! Najsilnejšia pieseň v kariére?
Dara Rolins (46) tento rok vydala už v poradí štvrtý motivačný diár. Speváčka každoročne vydáva vlastný kalendár plný citátov a motivačných múdrostí. Teraz sa rozhodla prehovoriť k verejnosti aj prostredníctvom piesne, v ktorej upozorňuje na domáce... Čítať ďalej
16 | 11 | 2019 | František Németh