Floyd Mayweather oznámil svoj veľkolepý návrat! Najbohatší športovec planéty v UFC?
23 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Veľkolepý návrat, o ktorom fanúšikovia nielen boxu dlho hovorili, je skutočne tu. Floyd Mayweather oznámil svoj návrat. Zatiaľ ale nie je jasné, či si najbohatší športovec planéty nasadí boxerské rukavice, alebo vstúpi do Oktagonu v rámci UFC. Legendárny boxer zatiaľ drží slovo v tajnosti a užíva si návrat na scénu.


Stačila jediná veta: V roku 2020 sa vraciam z dôchodku. Médiá odvtedy bombardujú Floyda Mayweather (42) žiadosťami o viac podrobností. Bývalý boxer si však užíva mediálny záujem a poskytuje iba viacznačné odpovede.

Mayweather vložil pred ohlásením návratu na svoj Instagram spoločnú fotku s Danom Whiteom, ktorý je aktuálnym prezidentom UFC. "Dan a ja pracujeme spoločne na tom, aby sme v roku 2020 dali veľkolepú udalosť," uviedol bývalý boxer.

Naposledy bol najbohatší športovec sveta v akcii pri exhibičnom zápase proti japonskému Kickboxerovi Tenshinovi Nasukawovi. Zápas sa uskutočnil v decembri minulého roka a Američan stačilo na vybavenie súpera iba 140 sekúnd. Odmenou mu potom bolo zhruba 8 miliónov eur.

Pred odchodom do dôchodku sa Mayweather stretol s Conor McGregorom, ktorý vtedy zvolil opačnú cestu a ako šampión UFC išiel vyskúšať svoje šťastie do boxerského ringu. Pre Ira to vtedy bol vôbec prvý boxerský zápas.

"Mám ponuky, aby som sa vrátil späť do ringu. Lenže moje zdravie je to najdôležitejšie. Box je veľmi, veľmi brutálny šport. V posledných niekoľkých rokoch v ringu zomrelo mnoho zápasníkov. Vždy je potrebné vedieť, kedy zavesiť rukavice na klinec. Mal som skvelú kariéru, "uviedol Američan s prezývkou" Krásavec "v minulosti pre agentúru Reuters.

Jaromír Jágr do dôchodku? Jeho zdravie desí fanúšikov!
Fanúšikovia kvôli nemu vypredali ďalší Zimák, tak sa prekonal a vyliezol na ľad. Nezdolný kladniansky Rytier Jaromír Jágr (47) včera v Košiciach na ľade hviezdil, hoci ho už zdravie nposlúcha tak ako volakedy. Čítať ďalej
18 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová