Blízky priateľ Michaela Schumachera Willi Weber má konflikt s pilotovou ženou!
19 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Blízky kamarát Michaela Schumachera (50) a jeho bývalý manažér Willi Weber mal len jedno veľké želanie. A síce navštíviť doma slávneho pilota, ktorý je po úraze hlavy pripútaný na lôžko. Lenže nepochodil. Jeho manželka Corinna mu dala stopku. Prečo?


Podľa Webera je dôvod jediný: Manželka, ktorá by za Schumachera dýchala, nechce, aby svet poznal pravdu, ako uvádza web Expres.cz. Webera ale taká reakcia pochopiteľne veľmi sklamala. "Pravdepodobne sa bojí, že hneď uvidím, čo sa deje, a zverejním pravdu," snažil sa exmanažer racionalizovať jej možné dôvody.

"Viem, že bol Michael vážne zranený, ale bohužiaľ neviem, aké pokroky v liečbe robí. Chcel by som vedieť, ako sa mu darí, potriasť si s ním rukou alebo ho pohladiť po tvári, " uviedol zdrvený Weber. Ten napriek tomu neprestáva dúfať, že sa "Schumi" uzdraví. "Je to bojovník. Ak existuje šanca na uzdravenie, dokáže to. Toto nemôže byť koniec. Som presvedčený, že sa zase uvidíme, "dodal na adresu legendárneho jazdca Formule 1 Weber.

Ako je na tom Michael Schumacher? Rodina drží tajomstvo v súkromí!
Ako je na tom Michael Schumacher? Odpoveď na túto otázku túži poznať nielen fanúšikovia motoršportu! Ľudia si robili nádeje, že sa do konca tohto roka dozvedia niečo o stave legendy Formuly 1. Najnovšie informácie im však berú vietor z... Čítať ďalej
18 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová