Ruský "kúzelník" vyskočil z okna policajnej stanice počas toho ako bol pripútaný k radiátoru (VIDEO)
16 | 11 | 2019 I Marek Molnár

Ruský "kúzelník" bol zachytený na videu, na ktorom vyskočil z okna policajnej stanice na strechu auta - pritom všetkom bol stále priviazaný k radiátoru.


Video, ktoré si získalo pozornosť na sociálnych médiách, ukazuje údajného „zadržaného“, ktorý nebojácne skočil z prvého poschodia budovy a pristál na červenom vozidle. Počas celého incidentu mal ruku pripútanú k obrovskému bielemu radiátoru.

Tesne pred skončením videa sa v okne objaví iný muž, ktorý vyzerá, že má v pláne skočiť dole a prenasledovať utečenca.



Zábery z tohto „magického úniku“ boli zverejnené vo štvrtok a zatiaľ nie je známe nič o jeho pôvode. Niekoľko správ tvrdí, že sa incident odohral v Moskve, ale jediným dôveryhodným dôkazom polohy je ruská vlajka umiestnená nad vchodom policajnej stanice.

Avšak existuje veľa tých, ktorí si myslia, že zábery boli celé zinscenované. Ich tvrdenie podkladajú tým, že starý ruský radiátor dvihnúť holými rukami je nemožné.

Tí, ktorí majú určité vedomosti z fyziky, prehlásili, že železné radiátory, ktoré zvyčajne vážia 25 až 35 kilogramov, by počas pádu vážne ovplyvnili gravitačné centrum človeka, čo sa vo videu vážne nestalo. Okrem toho ho pri úteko podozrivo ľahko zdvihol.

Čo sa stane s autom pri jadrovom výbuchu (VIDEO)
Jadrový výbuch je neprekonateľný typ útoku, ktorý zničí všetko, čo mu príde do cesty. Napriek tomu moderný vojenský hardvér musí byť schopný prežiť túto silu a ukázalo sa, že Rusko má ideálne miesto na testovanie, či jeho najnovší arzenál spĺňa... Čítať ďalej
16 | 11 | 2019 | Marek Molnár