Malchárek po boku s novou priateľkou! Kto je táto mladá sexbomba?
16 | 11 | 2019 I TASR

Exminister hospodárstva a automobilový pretekár Jirko Malchárek (53) šokuje. Jeho život mu spríjemňuje nová priateľka. Bývali politik si našiel mladú slovenskú sexbombu, ktorá okrem iného účinkovala v známom klipe.


Už nieje čo skrývať! Po tom, čo sa Malchárek minulý rok vo februári rozviedol, nezostal dlho sám. Spoločnosť mu najnovšie robí sympatická brunetka Michaela Galová (33), ktorú celé Slovensko pozná ako tanečnicu z Lomnického štítu, píšu topky.sk. 

Obrovský šok pre verejnosť spôsobil Slovenský videoklip k piesni Happy od Pharrella Williamsa, v ktorom Michaela tancovala len v bikinách a lyžiarskej helme. Video pritom patrilo k najsledovanejším verziám piesne a doteraz ho videlo viac ako sedem miliónov používateľov.



Politik svoj nový vzťah sám priznal, no napriek tomu do detailov moc nezachádzal. Malchárkova nová priateľka pôvodne vyštudovala agropodnikanie, no v súčasnosti sa venuje výrobe dizajnových bytových doplnkov a maľovaniu obrazov.

Pred novým vzťahom s krásnou Michaelou bol Jirko Malchárek ženatý dvakrát. Matka jeho syna Christiana a prvá manželka Aneta zahynula po nehode v roku 2003. Druhýkrát sa ženil v roku 2008, keď svoje áno povedal lekárke Sofii. Spoločne vychovávali jeho syna a jej dcéru, ktorú mala tiež z predchádzajúceho vzťahu. Rozviedli sa vo februári minulého roka.

Zlodeji sa v noci pokúsili vykradnúť dom exministra hospodárstva Malchárka
Zlodeji sa pokúsili v noci zo stredy na štvrtok vykradnúť dom bývalého ministra hospodárstva v druhej vláde Mikuláša Dzurindu (SDKÚ) Jirka Malchárka. Informovala o tom televízia JOJ. Čítať ďalej
07 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová