Princ Harry sa dozvedel krutú pravdu! Charles nie je JEHO OTEC!
13 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Princ Harry sa vraj dozvedel krutú pravdu, ktorú pred ním ostatní členovia kráľovskej rodiny roky tajili. Princ Charles údajne nie je jeho otec. Čo sa teraz deje v kráľovskom paláci?


Princ Harry pozná pravdu o tom, kto je jeho otcom. Na túto senzačnú informáciu láka čitateľov titulná strana magazínu Globe. Princ Charles si mal nedávno svojho syna pozvať do Buckinghamského paláca, aby mu dohovoril kvôli nevhodnému správaniu jeho manželky Meghan. Práve vtedy mu mal všetko prezradiť.

"Nie som tvoj biologický otec. Po narodení princa Harryho sme sa s tvojou matkou odcudzili, Diana ma podviedla a tajne ťa splodila s iným mužom, "povedal vraj následník trónu Harrymu s tým, že si dokonca nechal vykonať testy DNA, ktoré pravdivosť jeho tvrdenia potvrdzujú.

Princ potom mal Charlesa prosiť, aby mu prezradil, kto je jeho otcom. Syn panovníčky sa otočil a z miestnosti odišiel. Podľa magazínu však má ísť o dôstojníka waleskej gardy Marka Dyera. Dôkazom majú byť ryšavé vlasy oboch mužov.

Takýto dôkaz však považuje za irelevantné server Gossip Cop, ktorý vyvracia špekulácie o známych osobnostiach. Otcom princa Harryho by v takom prípade mohol byť ktokoľvek, kto má ryšavé vlasy. Web navyše poukazuje na fakt, že spomínaný magazín si rád vymýšľa senzačné správy o členoch britskej kráľovskej rodiny.

Princ Charles: Dotlačený k svadbe a šikanovaný princeznou Dianou!
Tento týždeň si svet pripomína 22 rokov od tragických udalostí, pri ktorých zahynula milovaná britská princezná Diana. Jej život však nebol ružový a sprevádzal ho rad ťažkých chvíľ. Väčšina z nich sa točila okolo nešťastnej... Čítať ďalej
29 | 08 | 2019 | Ján Prokop