Princ Charles: Dotlačený k svadbe a šikanovaný princeznou Dianou!
29 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Tento týždeň si svet pripomína 22 rokov od tragických udalostí, pri ktorých zahynula milovaná britská princezná Diana. Jej život však nebol ružový a sprevádzal ho rad ťažkých chvíľ. Väčšina z nich sa točila okolo nešťastnej lásky.


Dnes už vieme, že princezná Diana  a princ Charles nemali medzi sebou príliš vrelé vzťahy. Hoci boli manželia, Charles mal oči pre inú, a Diana to niesla veľmi ťažko.

Práve Camilla Parkerová, bola dôvodom, prečo si princ Dianu údajne vôbec vziať nechcel. Nemal ale na výber.

Camilla bola dcérou britského armádneho dôstojníka a Charles sa s ňou cítil tak, ako so žiadnou inou ženou. Oproti tomu Diana sa Charlesovi nielen posmievala, ale dokonca mu údajne aj sprosto nadávala a uchyľovala sa aj k fyzickému násiliu. Charlesa tak mala biť napríklad počas jeho modlitieb.

Tvrdí to spisovateľka Sally Bedell Smithová s tým, že Charles bol do svadby dotlačený psychickou šikanou zo strany otca, hoci sa sám vôbec ženiť nechcel. Bol snáď za to potajomky doma trestaný?

Spisovateľka Penny Junorová naopak tvrdila, že Diana princa rada ponižovala aj na verejnosti. Urobila mu hanbu už na svadobnej ceste na lodi Britannia. Rozčuľovalo ju, že si číta a maľuje, namiesto toho, aby ju nosil v náručí.

22 rokov od smrti Diany, čo sa dialo krátko pred smrťou?
Od smrti lady Diany uplynie za pár dní 22 rokov. Hoci ju verejnosť milovala, sama bola vnútorne utrápená. Mala krátko po rozvode a poslední ľudia, ktorí sa s ňou stretli, tvrdili, že sa to na nej psychicky podpísalo. Čítať ďalej
20 | 08 | 2019 | Ján Prokop