Karlos Vémola v koncoch, prehral svoj životný zápas! Attila Végh ukončil šou za neuveriteľne dve minúty! (VIDEO)
11 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Obávaný zápasnik MMA Karlos Vémola (34) prežil nepríjemný víkend. V sobotu prehral životný zápas proti slovenskému súperovi Attila Véghovi, Teraz prosí o odvetu. Tvrdí, že na nový zápas s Attila Véghom (34) má právo. Fanúšikovia majú ale iný názor.


Zápasník MMA poďakoval prostredníctvom Instagramu svojim fanúšikom. Vémola je rád, že za ním fanúšikovia stoja a posielajú mu pozitívne správy. Vémola na Instagrame uviedol, že Attilovi sa splnil jeho sen, on sa ale vraj pre neho teraz stane nočnou morou.



Vémola v emotívnom odkaze tvrdí, že si odvetu zaslúži. Vraj sa mu zrútil sen, ktorý budoval 6 rokov. "Zrútil sa mi sen po jednej rane," tvrdí Vémola. Odborníci majú ale iný názor. Nešlo o jeden úder. Vémola v zápase so slovenským súperom vlastne nič nepredviedol. Lepšie povedané skvele pripravený Végh ho k ničomu nepustil.

Nurmagomedov vs McGregor: Vzájomná nenávisť týchto dvoch velikánov rastie nebezpečným tempom! Bitka na ulici?
Vojna hviezd UFC naďalej pokračuje, po tom čo Nurmagomedov minulý október zvíťazil nad McGregorom. Konflikt sa ešte viac vyostril, keď Írsky zápasník v apríli zaútočili na Nurmagomedovov autobus, pričom trval na slovách, že šampióna MMA by „zabil“,... Čítať ďalej
02 | 09 | 2019 | Ján Prokop


Vémola chcel zápas dostať pod svoju kontrolu, ale to slovenský zápasník nedopustil. Lepšie sa pohyboval a zápasu jednoznačne dominoval. Vémola schytal niekoľko úderov na ľavé oko, ktoré rozhodili jeho psychiku. Potom bolo otázkou, či prežije aspoň prvé kolo. Nakoniec dvadsať tisíc ľudí v O2 aréne videlo, ako Karlos dostal KO.



Víťazom zápasu storočia sa tak stal slovenský zápasník, ktorý na vrchol došiel impozantným spôsobom. Pokorný Végh si skutočné sebavedomie schoval až do klietky. Veľkohubé vyhlásenie ešte nikomu zápas nevyhralo. Dopadol ako Kincl Časť fanúšikov tvrdí, že Vémolu budú vždy podporovať. Ďalšia skupina ale Vémolovi odkazuje, že Attila mu žiadnu odvetu nedlhuje.

"Vyzval si ho ty a tvrdo si narazil. Bude to len jeho dobrá vôľa, keď to prijme, "myslí si fanúšik. "Nevydržal si ani jedno kolo, tak čo chceš," odkazuje ďalší fanúšik.

Ďalší fanúšikovia pripomínajú, že keď Vémola porazil Patrika Kincla, tak sa o odvete baviť nechcel. A to Kincl vydržal v klietke tri kolá. "Vyhral som, tu nie je o čom, žiadna odveta, žiadna náhoda. Vôbec nemôže hľadať výhovorky, "poznamenal vtedy po víťaznom zápase Vémola. Teraz je v tej istej pozícii ako Kincl. Végh má jediný dôvod, aby znovu išiel do boja - peniaze. Československým šampiónom je teraz on a moc dobre to vie.

Ronaldo sa pochválil s novou vilou za 1,55 milióna eur! Susedom mu je napríklad aj Conor McGregor
Jeden dom predal a hneď si kúpil nový ešte luxusnejší. Futbalista Cristiano Ronaldo sa zbavil vily v Portugalsku, ktorú od neho kúpil spoluhráč z reprezentácie Pepe. Vzápätí na to si zaobstaral moderný dom v španielskej Marbelle. Za suseda má... Čítať ďalej
11 | 08 | 2019 | Ján Prokop