AKTUÁLNE: NAKA zadržala Ľubomíra Kudličku považovaného za bossa Takáčovcov
02 | 11 | 2019 I S láskavým dovolením Ivana Mega

ZDROJ: NA STOPE.SK



Národná kriminálna agentúra dnes zadržala muža považovaného za bossa takáčovcov Ľubomíra Kudličku. NASTOPE.SK to potvrdili dva nezávislé zdroje blízke polícii.

Zadržanie Ľubomíra Kudličku, považovaného za šéfa zločineckého gangu súvisí podľa našich informácií s vraždou z roku 2006.

Zdroj: Na stope.sk


Dnešná akcia na Kudličku zrejme súvisí s pondelkovou akciou APAČ, pri ktorej zadržali 19 mužov považovaných za členov zločineckého gangu, ktorému má šéfovať práve Kudlička.
Akcia APAČ

V pondelok sa na území Bratislavského a Trnavského kraja prebehla policajná akcia s krycím názvom APAČ. Policajti Národnej kriminálnej agentúry sa v tejto súvislosti zamerali na zadržanie 19 členov zločineckej skupiny takáčovcov.

„Vyšetrovateľ NAKA zadržaným osobám vzniesol obvinenie pre rôznu násilnú trestnú činnosť, ako je založenie, zosnovanie a podporovanie zločineckej skupiny, hrubý nátlak, vydieranie, nedovolené ozbrojovanie a obchodovanie so zbraňami, všeobecné ohrozovanie, poškodzovanie cudzej veci, ublíženie na zdraví a iné,“ informovali o akcii neskôr policajti.