Maroš Kramár sa bojí že bude musieť opustiť Slovensko! "My si to tu Dodr**me sami"
28 | 10 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Herec Maroš Kramár (60) momentálne hrá v slovenskom seriáli podnikateľa, ktorý má prsty vo finančných podvodoch a v jeho machináciách sú zapojení aj politici. Kramár vie, že tieto praktiky sa nedejú len v seriáli, ale ide o smutnú realitu a preto je neskutočne vytočený. Možno aj dokonca opustí Slovensko.


"Radšej by som hral vymyslenú postavu a nie reálnu. Pretože to, čo tam hrám, je ozajstné a je to nič oproti tomu, čo sa dozvedáme každý deň a to je dosť nechutné. Je to strašné, čo sa tu deje ... Nechápem, že ľudia volia tých istých politikov, o ktorých je známe, že okrádajú. Som naštvaný, pretože sa blížia voľby a mám strach, že moje deti a my všetci budeme musieť odísť, a to je najhoršie! Ja tu chcem ostať, pretože Slovensko je krásne, nemáme tú zemetrasenie, tajfúny, my si to tu fakt dodr ** me sami, "povedal podľa cas.sk Maroš Kramár.

Maroš Kramár ma už toho plné zuby! Stvárňovať mafiánsku úlohu pripomínajúcu Kočnera sa mu naozaj hnusí
Slovenský herec Maroš Kramár (60) sa sťažuje, že sa z neho pomaly, ale isto stáva "herec jednej role". V seriáli Za sklom totiž stvárňuje mafiána tak presvedčivo, že sa s ním všetci novinári nechcú baviť už o ničom inom! Čítať ďalej
24 | 10 | 2019 | Ján Prokop