Škandál aký sa len tak nevidí! "Roz**bem ťa", skandoval stand-up komik "Fučo" na Lukáša Latináka. Situácia sa vymkla kontrole!
25 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Slovenský humorista Marek Fučík známy alias Fučo, ktorý uvádza reláciu Temné kecy, sa v utorok večer v priestoroch bratislavského obchodného centra na premiére filmu Amnestia postaral o poriadny trapas, ktorý vyvrcholil vyhodením z premietacej sály ešte pred tým, než film vôbec začal.


Fučové výstrelky nastali v podstate od začiatku. Po úvode, keď sa v kruhu tvorcov a hercov začal uvádzať film, sa Fučo už premietania nedočkal. Podľa našich informácií začal robiť problémy, a preto ho po chvíli vyviedli.

Za všetkým malo byť podľa webu Topky.sk akési nedorozumenie s hercom Lukášom Latinákom (42) ktorý je na rozdiel od stand-up komika Fuca pomerne dosť známou hviezdou po celom Česku a Slovensku. Fučo mal totiž na známeho herca vykrikovať vulgarizmy najhrubšieho zrna.

Fučo sa z ničoho nič dokonca začal vyzliekať, potom pobehoval bez košele, divoko gestikuloval rukami a nechýbali ani rôzne nepochopiteľné výkriky. Podľa svedkov Mariňák tvrdil, že niekomu zavolal s tým, že si na Latináka počkajú, keďže mu nemôže naložiť pred prítomnými kamerami.

Fučo podľa prítomných svedkov opakovane na gerca vykrikoval: " Roz..bem ťa". Po návrate z akcie domov si ešte naštvaný komik vylial srdce na Instagrame, kde venoval Latinákovi množstvo ďalších vulgarizmov a odkázal mu, aby sa nesprával ako Mick Jagger  (76) len vďaka tomu, že hral (podľa Fuca) v troch reklamách. Status ale následne zmazal.

Topky.sk


V Grécku silný vietor narušil trajektovú a leteckú dopravu, požiare stále vyčíňajú
Silný vietor spôsobil v Grécku vážne narušenia trajektovej a leteckej dopravy, pričom trajektové služby v Egejskom mori museli byť úplne zrušené. V sobotu o tom informovala grécka pobrežná stráž. Čítať ďalej
14 | 09 | 2019 | TASR