19-ROČNÁ SESTRA MILEY CYRUS ŠOKUJE: Miliónom ľudí po celom svete ukázala svoj holý zadok!
07 | 10 | 2019 I Ján Prokop, Peter Bachan

Mladšia sestra Miley Cyrus je už takmer rovnako populárna ako jej sestra, ktorú pozná celý svet. Jej muziku poznajú predovšetkým mladšie generácie, no dôvod popularity jej sestry Noah je však iný, než hudba.


Noah sa už preslávila vzťahom s rapperom Lil Xanom, ktorý ju spája s YouTuberkou Tanou Mongeau - obe sú jeho bývalé "priateľky".

Bola totiž doba, kedy sa Noah s Tanou moc nemuseli - dôvodom majú byť ich spoločné bývalé známosti s mužmi. Šarvátky kvôli bývalým priateľom ale dievčatá dávno hodili za hlavu, ako sa po novom dostáva na povrch.

S Tanou, ktorá je okrem iného bývalou priateľkou herečky Belly Thorne, išla Noah nedávno na pomerne odviazaný večierok a flámovali tam tak divoko, že sa objavila na sociálnych sieťach v tangáčoch!



Tanček v nohavičkách a krátkom tričku predviedla v Instastories (krátke príspevky na sociálnej sieti Instagram, ktoré sa zobrazujú len na 24 hodín, pozn. red.) Tany. Teraz po všetkých sociálnych sieťach kolujú fotografie a záznamy jej pozadia. Dámy sa objavili ruka v ruke aj v uliciach Hollywoodu.

Tieto dve hviezdičky údajne trávia spoločne čoraz viac času. Tanu fanúšikovia už niekoľkokrát ohovárali, že sa "vzťahom" s ďalším YouTuberom Jakeom Paulom len snaží pútať pozornosť, čo sa jej napokon podarilo aj teraz vďaka Noah. Sú to len "náhody", alebo dobre vymyslený biznis plán zo strany Tany Mongreau? To už nezistíme, no jej minulosť je tiež viac než pestrá.



Rytmus si svoje otcovstvo užíva očividne naplno. Dojemné slová pre syna Sanela "Prvý šéf v mojom živote, ktorý mi riadi život"
Slovenský Rapper Rytmus vytáča riadne svojich fanúšikov tým, ako prezentuje niekoľkomesačného syna Sanela na sociálnych sieťach. Ale na druhú stranu ich dokáže aj sem-tam príjemne prekvapiť, ako keď sa nedávno rozhodol priznať jednu zaujímavú... Čítať ďalej
05 | 10 | 2019 | Ján Prokop