"UKÁŽ NÁM ICH": Talianski futbaloví fanúšikovia prosia moderátorku, aby im ukázala, čo skrýva pod tričkom (VIDEO+FOTO)
05 | 10 | 2019 I Marek Molnár

Talianska športová moderátorka Diletta Leotta mala perfektnú odpoveď po tom, ako bola nútená zvládnuť skandovanie futbalových fanúšikov zo Serie A, ktorí nabádali nádhernú blondínku, aby im ukázala prsia.


Leotta, ktorá pracuje pre športový kanál DAZN, bola na zápase medzi Neapolom a Bresciou, keď sa na ňu zameralo skandovanie fanúšikov z tribún.

"Dilletta, ukáž nám ich," prosili fanúšikovia Neapola, keď prechádzala okolo.



Leotta, jedna z najobľúbenejších športových novinárok v Taliansku, sa najprv zdala byť v rozpakoch zo skandovania, avšak potom sa zasmiala a zobrala to s nadhľadom.



Leotta sa so širokým úsmevom na tvári otočila k fanúšikom, zatiaľ čo opúšťala ihrisko, pričom nasmerovala palec smerom nadol a potriasla hlavou, čím naznačila, že majú smolu.

&utm_campaign=dlfix

Leotta je jednou z najuznávanejších športových moderátoriek v Taliansku a na Instagrame má viac ako 4 milióny sledovateľov.

&utm_campaign=dlfix

28-ročná moderátorka pracuje vo vysielaní Serie A pre spoločnosť DAZN v sezóne 2018 - 2019, avšak predtým pracovala pre spoločnosť Sky Sport Italy,

&utm_campaign=dlfix

 

K našej Mliečnej dráhe sa približuje galaxia, ktorá by mohla zničiť život na Zemi
Podľa prekvapivých vedeckých výpočtov by blízka galaxia mala zasiahnuť Mliečnu dráhu, pričom by nastala „katastrofická udalosť“, ktorá by mohla zničiť našu slnečnú sústavu. Čítať ďalej
05 | 10 | 2019 | Marek Molnár