THREEMA JANKOVSKEJ: Bývalá štátna tajomníčka mala s Kočnerom komunikovať na dennej báze, TIETO správy vás šokujú!
03 | 10 | 2019 I Peter Bachan

Bývalá štátna tajomníčka ministerstva spravodlivosti Monika Jankovská si zrejme myslela, že si po medializácii jej údajnej komunikácie vydýchne na dlhší čas a zatiaľ sa usadí naspäť na sude. Nestalo sa tak, práve naopak - dnes viaceré médiá zverejnili jej "údajnu" komunikáciu s Marianom Kočnerom.


K téme Monika Jankovská čítajte viac:

MIMORIADNA SPRÁVA: Jankovská končí ako štátna tajomníčka na ministerstve spravodlivosti
Štátna tajomníčka Monika Jankovská končí na ministerstve spravodlivosti. Oznámila to na svojej tlačovej konferencii. Čítať ďalej
03 | 09 | 2019 | Peter Bachan


Rýchlo si pripomeňme, čo sa doteraz stalo:

Jankovská na tlačovke, kde oznámila svoj koniec vo funkcii štátnej tajomníčky, povedala, že Kočnera nepozná a ani s ním nekomunikovala.

Jankovská sa odvoláva na to, že s telefónom Mariana Kočnera mohol manipulovať podľa jej slov „elitný SIS-kár“ Peter Tóth, resp. niekto iný, komu ho mohol poskytnúť. Spochybnila tiež, že spomínaný mobil môže byť použitý ako dôkaz kvôli vyššie uvedeným jej podozreniam.

Jankovská vtedy avizovala, že sa vracia k jej predošlému povolaniu, teda sa stane opäť sudkyňou. To ale ešte netušila, že sa jej "údajná" komunikácia dostane na povrch cez médiá.

PODCAST: Kauza Jankovská odchodom štátnej tajomníčky nekončí a ani príbeh Janíčka. Ako vznikla?
Jozef Beniatka je dnes už bývalý policajt. V čase, keď slúžil v policajnom zbore bol vôbec prvý, ktorý prijal výpoveď Tibora Jurisu - korunného svedka z kauzy štátnej tajomníčky Jankovskej, kde Jurisa popisoval ako je vydieraný... Čítať ďalej
03 | 09 | 2019 | Roman Suchý


Nemá zmysel vás zaťažovať všetkými detailami, ktoré zverejnil napríklad Denník N. Vypichneme pre vás tie najdôležitejšie pasáže:

Hlavný dej zverejnenej komunikácie sa točí okolo kauzy zmenky, ktorú mala mať Jankovská komplet pod palcom.

"Z komunikácie je zrejmé, že Maruniaková nebola úplne stotožnená s tým, čo má urobiť, a mala aj strach, hoci podľa správ tiež zobrala za rozhodnutie peniaze. Jankovská a Kočner na ňu tlačili. Jankovská sa k nej správala, ako keby jej mala byť vďačná, že sa vôbec stala sudkyňou. „Včera sedela na káve a videla ťa v aute, tak sa skoro posrala, že či ju sleduješ,“ písala raz Kočnerovi o Maruniakovej," píše denník.

"„Nie som masový vrah, ale nemám k tomu ďaleko ???,“ reagoval Kočner zhruba dva mesiace pred vraždou Jána Kuciaka. Vo vzájomnom ťažení na Markízu sa povzbudzovali aj na Silvestra. „Ideme na to v roku 2018??????????????,“ napísala Kočnerovi Jankovská. „Priorita je Markíza a potom začneme stínať hlavy,“ odpovedal."

"5. februára, tri dni pred prvým pojednávaním, nasledovali posledné pokyny. „NESMIE TO ODROČIŤ,“ písal Kočner. „Nie, lebo ju sama zaj…em ????. Sľúbila to. Viackrát. Ja som z nej urobila to, čo je a prišiel čas splatiť dlh!!!!! Sľúbila to a sama dala návod a postup, ktorý si dodržal. Tak prišiel čas, aby teraz ona dodržala, čo sľúbila!” odpovedala Jankovská."

"26. februára médiá zverejnili informáciu, že bol zavraždený Ján Kuciak a zomrela aj jeho priateľka Martina Kušnírová. Kočner sa večer pýtal Jankovskej: „Zuza ako?“ Štátna tajomníčka odpovedala, že dobre, aj keď je trochu vystrašená. „Tak nech robí, čo má. Lebo skončí ‚na Kuciaka’…???,“ odpovedal Kočner."

"„Kľud. Veď na tom robím jak hovädo. Veď vidíš. A po tom všetkom mám túto prij…ú televíziu osobitne v zuboch,“ upokojovala Kočnera štátna tajomníčka ministerstva spravodlivosti."

Ako vidíte, je toho viac než dosť, a to sa týka len kauzy zmenky. O jej stretnutiach u advokáta Bžána vás budeme taktiež inforomovať.

NOVÉ KOČNEROVINY: Jankovská, Bödör, a dokonca aj Bugár! Ten však všetko zaprel
Kočnerove správy sa niekedy zdajú byť prorocké - o čom sa bavil s ľuďmi, to sa aj stávalo. No vie vždy. Čítať ďalej
17 | 09 | 2019 | Peter Bachan