Patrik "Rytmus" Vrbovský: V minulosti mu boli blízki Piťovci, teraz je kamarát s oligarchom Bödörom!
02 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Známy raper Patrik Vrbovský alias Rytmus (42) sa nikdy nejak netajil svojim súkromím či ľuďmi okolo neho. Podľa doterajších informácií, mal nadviazať kontakt s nitrianskym oligarchom Norbertom Bödörom (42), ktorý mal úzko späté vzťahy aj s Marianom Kočnerom (56).


Nieje to tak dávno čo si fanúšikovia hiphopovej kapely Kontrafakt môžu pamätať videoklip ku skladbe "Moji ľudia" v ktorom účinkovali viacerí členovia mafiánskej skupiny piťovcov.

"V prvom rade sú to naši fanúšikovia, poznáme sa z koncertov,“ vyjadril sa pred rokmi v rozhovore pre časopis týždeň Rytmus.

A tak podobne je tomu aj teraz, kedže sám Rytmus sa venuje bojovému umeniu pričom sa objavuje v spoločnosti MMA zápasníkov. Jeho veľkým priateľom je zápasník Attila Végh (34), ktorého osobným koučom je Norbert Bödör. Ten Bödör, ktorý pomáhal Marianovi Kočnerovi pri získavaní dôverných informácií o novinároch, politikoch a ktorý mal jedinečný vplyv na slovenskú políciu a prokuratúru.



Všetci traja sa spoločne objavili na Véghových narodeninách pred 2 rokmi, keď sa aj svorne odfotili. Okrem Bödöra je na ňom aj ďalší bitkár Matúš Mečár, ktorý nezodpovednou jazdou na svojom Mercedese minulý rok v októbri zrazil a zabil mladú Luciu († 27), ďalej Iľja Skondric, ktorý patrí do mafiánskej skupiny jakšíkovcov, pre ktorých mal robiť vo výjazde, a taktiež Martin Sedlák, tréner MMA, ktorý taktiež patrí do skupiny jakšíkovcov. Na týchto kontroverzných Rytmusových kamarátov sme sa chceli opýtať aj samotného rapera, napriek prísľubu jeho manažéra sme však odpoveď do uzávierky nedostali.

NEČAKANÉ: Jasmina Alagič sa rozhodla pre neobvyklý krok! Svojho malého syna Sanela zoberie na vystúpenie manžela Rytmusa!
Moderátorka a čerstva mamička Jasmina Alagic sa rozhodla pre neobvyklý krok. Svojho malého syna Sanela vezme na vystúpenie manžela Rytmusa. Čítať ďalej
21 | 09 | 2019 | Ján Prokop