NEČAKANÉ: Jasmina Alagič sa rozhodla pre neobvyklý krok! Svojho malého syna Sanela zoberie na vystúpenie manžela Rytmusa!
21 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Moderátorka a čerstva mamička Jasmina Alagic sa rozhodla pre neobvyklý krok. Svojho malého syna Sanela vezme na vystúpenie manžela Rytmusa.


"Je to úžasný manžel a fantastický otec ale aj (skromne laicky povedané) nenormálny umelec! A ja už sa nemôžem dočkať soboty a jeho koncertu s orchestrom. Prezradím že cvičí každý deň a hru na píšťalku už vycibril (skoro) k dokonalosti," zverila sa na Instagrame Jasmina.


"Takže dúfam muž môj že nám zase raz ukážeš čo si zač.



Verím že nezakopneš o kábel od mikrofónu (aj keby som sa smiechom zabila), že tí nevypadne ten 5 palcový LCD televízor čo si pre nás nachystal a že bude dobrý zvuk aj v tej 54. rade, kde som si vybojovala rozkladaciu stoličku s prístelkou pre malého, "dodala.

Jasmina tak prezradila, že na koncert sa vypraví aj s ich malým synom Sanelom. Tento nápad ale fanúšikovia prijali prekvapivo dobre a jazmínu v ňom podporujú.

Moderátorka záverom dodala, že zvažuje saxofónové číslo v úvode večera. "Ale ma to byt tvoj večer, nechcem ťa zatieniť," uviedla.

Jasmina Alagič sa pochválila dojemnou fotkou so svojim synom Sanelom. Fanúšikovia chcú vidieť viac, čo si o tom myslí Rytmus?
Moderátorka Jasmina Alagic sa pochválila ďalšou dojemnou fotkou so svojim synom Sanelom. Svojim fanúšikom sa nebojí ukázať ani pri dojčení! Čítať ďalej
11 | 09 | 2019 | Ján Prokop