UFC: Z NULY NA VRCHOL! Uzbecko-Český bojovník Machmud Muradov si prešiel bahnom! Vo svojich začiatkoch "spával v gyme" Po siedmich rokoch sa jeden sen naplní
26 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Alessio Di Chirico, Talian ktorý píše históriu ďaleko od svojej krajiny. V roku 2015 ukončil kariéru André Reinders v Prahe, a bol iba jeden duel od UFC. V sobotu bude tento taliansky zápasník stáť v klietke opäť. Tentoraz v Kodani. Proti nemu zažije krst v UFC uzbecko-český bojovník Machmud Muradov. Ten si prešiel samotným dnom, vo svojich začiatkoch, nemal peniaze dokonca spával v gyme. Sedem rokov driny a za pár hodín si pripíše premiéru medzi elitami. Jeden životný sen bude naplnený.


Machmud Muradov spolu s legendou Floydom Mayweatherom.

iSport - Blesk


S Alessiom som zápasil vlastne po ukončení svojej kariéry. Predtým som mal tri roky pauzu a už som dávno nebol na vrchole svojich síl, napriek tomu sme spolu bojovali až do tretieho kola, "spomína Reinders na svoju derniéru v klietke.

Muradov v utorok odletel na sever Európy, tam ho v sobotu čaká dvadsaťdeväťročný Talian, ktorý má v UFC bilanciu troch výhier a troch porážok. Súper má jedenásť výhier v rade a za pár hodín sa dočká premiéry v najprestížnejšej MMA organizácii na svete.

"Podľa mňa ide o dobrého súpera na rozbehnutie v UFC. Alessio je komplexný bojovník, ktorého asi najsilnejšou stránkou je wrestling, ale napriek tomu úroveň jeho wrestlingu nedosahuje špičky v tejto divízii UFC. Myslím si, že ide o dobrého súpera na otestovanie, ako na tom Mach naozaj je v porovnaní so svetovou špičkou, "hovorí Reinders, ktorý nováčikovi verí.

Atletické predpoklady, dynamika, výbušnosť, to sú prednosti, ktoré bývalý český špičkový zápasník vidí na Muradovi. "Talian bude mať veľký problém dostať Macha na zem a tam ho nejakým spôsobom kontrolovať, prípadne ukončiť. Mach môže zažiť príjemný vstup do UFC, má šancu sa predviesť a ukázať, čo v ňom je, "je presvedčený Reinders, ktorý má aj tip, ako tento duel dopadne.

UFC: Hlavný ťahák večera ukončil Rodriguez za 15 SEKÚND! Záver duelu sa premenil v čisté šialenstvo!
Toto sa nepodarilo. Fanúšikovia v Mexiku sa tešili, že po dlhej dobe znovu uvidia galavečer UFC. Namiesto toho však odchádzali značne nahnevaní. Hlavným ťahákom večera bol cez víkend v rámci UFC Fight Night 159 zápas medzi domácim hromotĺkom Yair... Čítať ďalej
23 | 09 | 2019 | Ján Prokop