Hlas ľudu: Zažalujte už, prosím, Nicholsonovú!
11 | 06 | 2024 I Mária Škultétyová

Hovorí sa, že zdochýnajúca kobyla najviac kope. O odchádzajúcej europoslankyni Nicholsonovej môžeme povedať, že kopala celý čas. Samozrejme, že iba do tých, čo stoja na opačnej strane. Vymýšľala im rôzne prívlastky, hanobila a špinila ich najmä potom, čo vyhrali parlamentné a prezidentské voľby.

V Bruseli vylievala špinu na Slovensko, jeho pospolitý ľud a Ficovu vládu. Pokúšala sa presadiť aj na vlastnom piesočku, ale Jablko v jej rukách zhnilo skôr, ako uzrelo svetlo sveta. Jediné, čo Lucia dokázala, bolo nenávidieť Fica, Danka, Pellegriniho  a všetkých okolo nich, Blahu a Uhríka z toho nevynímajúc. Silou-mocou chcela zostať v politike, aspoň v tej slovenskej. A keď Demokrati neuspeli a mandát v Bruseli končí, Lucia kope ako tá skapínajúca kobyla na všetky strany. Ale najviac, ako vždy, to schytajú smeráci ako úhlavní nepriatelia demokracie a ústavnosti. V poslednom statuse si už obtrela hubu nielen o Blahu a mladého Kaliňáka, ale aj o novú poslankyňu za Smer Juditu Laššákovú. Beňová tentoraz obišla nasucho, veď tú už stačila do krvi pourážať. Len Katka Neveďalová zatiaľ zostala nepošpinená hnusom Lucie Nicholsonovej. Aspoň som to nepostrehla. A neprestávam sa čudovať, že tentoraz sa do jej hľadáčika ani premiér Fico nedostal.

Tak sa teda pozrime, ako si vyliala zlosť na víťazoch aj porazených potom, čo jej bývalí zo SASKY a Demokratov vo voľbách do EP utrpeli debakel. Lebo PS-ko pohltilo všetku špinu, čo sa len povysávať dala.

Vážení víťazi a porazení, milí Ódor a Blaha,

najprv by som si rada štrngla s Progresívnym Slovenskom. Šesť mandátov je pekný výsledok. Mladý Šimečka si zaslúži bublinky. A vy tiež, pán Ódor.

Slovensko by si z bubliniek rado uchliplo. Oslavovať a chlastať do rána? Vždy pripravení. Dôvod sa nájde. Vo svojej slniečkárskej bubline už dva dni počúvam reči z povolebnej party: šak to nedopadlo až tak zle. Šak sme to nakoniec dali. Šak progresívci vyhrali.

Prestaňme sa klamať. Tak to šampanské zasa zaštupľujte, zahrabte do zeme a buchnite, až keď z toho bude koňak. O 5 rokov.

Do Európskeho parlamentu ide našu krpatú krajinu s povesťou vrahov novinárov, homosexuálov a premiérov zastupovať to najohavnejšie, čo stvorila dezinfo scéna. Laššáková, Mazurek, Uhrík, Kali Jr. a vy, Blaha. Ste slovenské zlo vyrobené z ruského teflónu, po ktorom stečie úplne všetko. Aj salónne spôsoby európskeho parlamentu. EP na vás nie je pripravený. Ešte aj francúzsky ultra-nacionalista Jordan Bardella, divoký plemenný žrebec Le Pennovej, sa v EP krotil a nastavoval uhladenú časť svojej tváre. Vy takú ani nemáte.

Pravé slovenské zlo je nevychované a ukričané. Nadáva prezidentkám do amerických ku*iev, uráža oponentov, obcuje s bombicom, hajluje. A je úplne jedno, či má na anabolických ceckoch vytetovaný hákový kríž alebo či je naprataný v obleku sociálneho demokrata.

Budú silní. Budú hlasní. Budú šokantní. Budú to ruskí špióni v EP. A aj oni budú Slovensko.

Eurovoľby nás vyzliekli donaha. Ukázali krajinu rozčesnutú na dve časti, ktoré nič nespája. Dva protipóly. Progresívci vyhrali nad Smerom, ale nie nad extrémom. Smer, to je dnes aj Republika, aj Hlas. Koho má PS? Kde sú jeho kamoši? PSko je ako jedináčik, ktorý by sa možno aj podelil s hračkami, ale nemá s kým. Kamoši sa minuli. Zostali zaseknutí niekde v spaľovacích motoroch.

Extrém narastá. Valcuje. A už aj väčšinovo reprezentuje. Spoliehať sa na to, že nás zachráni jedináčik, je nebezpečné a naivné. Fakt by sme mali prestať piť.

LĎN

Ešte krátky dodatok

K Luckinej záverečnej poznámke sa mi žiada dodať:  Nielen piť, ale aj prestať drogovať a nenávidieť by bolo načim, Lucia. A nemyslím len tých, čo vás povysávali.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

HLAS ĽUDU: Taký SLUŠNÝ, KULTIVOVANÝ a INTELIGENTNÝ líder ako ŠIMEČKA tu už dlho nebol
Tak ja už teda naozaj neviem. Buď som blázon ja, alebo je blázon ten, kto sa takto pekne vyjadril o Šimečkovi. Ten človek sa fakt musel s koňom zraziť, alebo padol na hlavu. Aj keď sa to nepatrí, občas aj ja mávam bláznivé nápady. Napríklad... Čítať ďalej
06 | 06 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.