Že svet je naopak, dokázala Holečková z KDH. Prichádza kritika z každej strany
07 | 05 | 2024 I Ivan Mihale

Predsedníčka poslaneckého klubu KDH Martina Holečková na sociálnej sieti vyzvala svojich fanúšikov k podpore progresívnych a liberálnych médií. K svojej výzve priložila aj fotografiu, na ktorej niektoré z nich drží v ruke. Odozva prišla rýchlo, reagujú smeráci, hnutie Republika a aj novinári.

"Teraz je ten správny čas podporiť médiá, ktoré strážia demokraciu na Slovensku. Ďakujem všetkým nezávislým redakciám a novinárom, ktorí sa nenechali zastrašiť útokmi od politikov. Z tlačených médií môžete svojou kúpou podporiť napríklad Sme, Denník N, Hospodárske noviny alebo magazín .týždeň Z online si môžete kúpiť predplatné napríklad na portáloch Aktuality, či Postoj," vyzvala Holečková na podporu týchto konšpiračných a nenávistných plátkov.

Čerešničkou na torte bolo jej osobitné ocenenie

"Osobitne chcem oceniť postoj televízie Markíza a zamestancov RTVS, ktorí jasne ukázali svoju nezávislosť a postavili sa proti zásahom politikov do spravodajstva.Priatelia, podporte aj vy nezávislú žurnalistiku, ktorá tvorí základ každej demokracie." uzavrela svoj status.

Milan Uhrík hovorí o pomýlenom názve strany

"KDH priznalo farbu! Po podpore Korčoka teraz vyzývajú na čítanie Denníka N a SME. V tej strane si fakt pomýlili názov. Veď už sú len pobočkou Progresívneho Slovenska! Čo bude najbližšie? Dúhová vlajočka v ruke ako expremiér Heger...? Priatelia, nečítajte nezmysly, používajte zdravý rozum... a nevoľte progresívne KDH," píše Milan Uhrík (Republika) a pridáva video:

Studená sprcha od smeráka Glücka

"Poslankyňa KDH Holečková sa vydala na dráhu kolportérky. Ak by niekto čakal, že politička Kresťanskodemokratického hnutia bude ponúkať Katolícke noviny alebo Nota bene, je na omyle," reagoval na status Holečkovej poslanec NR SR Richard Glück (Smer-SSD), ktorý otvorene hovorí, že  v KDH sa už ani netvária konzervatívne, ale stali sa z nich reklamné banery tých najliberálnejších a najprogresívejších brakov pretláčajúcich hodnoty, ktoré sú úplne opačné k hodnotám ich strany, ktorými sa tak radi oháňajú. "Napr. keď Denník N pretláča ideológiu výberu pohlavia u detí, alebo Sme, ktoré z pedofilov robí obete, podľa Holečkovej sú to “nezávislé” médiá," pripomína Glück.

Dag Daniš jasne a stručne

"KDH 2024. Zbožné, progresívne, submisívne. Ak niekto čaká, kedy tento spolok "konzervatívcov" vycerí zuby, odpoveď je: nikdy. Už nijaké nemá," napísal k Holečkovej výzve Daniš.

Kotleba podáva podnet

Marián Kotleba (ĽSNS) zašiel ďalej. Za reklamu na liberálov podal podnet na príslušný výbor NR SR, aby sa touto propagáciou progresivistických plátkov zaoberal. Poslankyňa KDH Martina Holečková teda bude mať čo vysvetľovať.

Putin znova prezidentom. Západ sa preňho troška poškriepil (VIDEO)
Inaugurácia ruského prezidenta sa tradične konala vo Veľkom kremeľskom paláci. Hlava štátu zložila sľub za prítomnosti členov vlády, parlamentu, sudcov Ústavného súdu, ďalších vládnych predstaviteľov a osobností verejného života. Inaugurácia... Čítať ďalej
07 | 05 | 2024 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.