DRÁČIK OSTRO ZBIERKE NA UKRAJINU: Pomáhači, komu pomáhate?
01 | 05 | 2024 I Gabriela Fedičová

Pýtal sa niekto z vás ukrajinských vojakov, či chcú bojovať a umierať v tejto nezmyselnej vojne? Oni sa na vašu pomoc môžu vykašľať. Väčšine je ukradnutá aj celá Ukrajina.  Chcú mať pokoj a ísť ku svojim rodinám. Skonštatoval Dušan Víglaský, majiteľ Dráčika.

Názor s názvom: Chcete pomáhať ukrajinskej armáde? zverejnený na webovej stránke Dráčik, prinášame v plnom znení.

Chcete pomáhať ukrajinskej armáde? 

Tak sa choďte postaviť do zákopu a vyskúšajte si to. Naložíte do gatí ihneď, ako prekročíte hranice. Tých vašich pár centov pomôže akurát tak niektorému Ukrajincovi do hrobu.

Pýtal sa niekto z vás ukrajinských vojakov, či chcú bojovať a umierať v tejto nezmyselnej vojne? Oni sa na vašu pomoc môžu vykašľať. Väčšine je ukradnutá aj celá Ukrajina.  Chcú mať pokoj a ísť ku svojim rodinám.

Komu však Ukrajina nie je ukradnutá sú tí, čo by ju chceli kúpiť za nič, najlepšie vyľudnenú od všetkých Ukrajincov. A darí sa im to zatiaľ dobre. Po tejto poslednej totálnej mobilizácií, sa možno z pôvodných 40 miliónov obyvateľov, ich počet zníži na 10 miliónov. Genocída ako z partesu.

Americký kongres jasá nadšením. Investícia tisícročia

Za smiešnych 60 miliárd, na starý novinový papier vytlačených amerických šušňo dolárov, čo nazývajú pomocou, sa im podarí vyčistiť pekné územie od pôvodného obyvateľstva. Majú to už vyskúšané, ale tentokrát nemusia jazdiť po prérií na koni a riskovať život. Ukrajinci sa aj za pomoci pomáhačov zlikvidujú sami.

Američania si oddialia hanbu z prehry a tú, akože pomoc, zaplatíme my všetci cez infláciu a všetky tie mechanizmy, pomocou ktorých nás odjakživa zbedačujú.

Vieme dobre, že sa za dva roky nepohli ani centimeter dopredu. Denne strácajú kilometre štvorcové území. Ak nevedeli odolávať Rusom, keď boli pri sile, vyzbrojení a vycvičení, tak čo môžu teraz, keď je z ich armády troska.

Pomáhači, komu pomáhate? Pomáhate likvidovať ukrajinské obyvateľstvo a Rusom získavať nové územia? Gratulujem.

Milí Ukrajinci, dám vám radu. Chcete mier? Urobte čelom vzad a strieľajte opačným smerom.

RTVS ZAVRAŽDILA SASKA zrušením koncesionárskych poplatkov! (VIDEO)
RTVS je v posledných týždňoch veľkou témou nie len politikov, ale aj kultúrnej obce a občanov. Lukáš Machala, vedúci služobného úradu na ministerstve kultúry, touto búrlivou diskusiou vôbec nie je prekvapený. Ide o verejnoprávne médium, ktoré má... Čítať ďalej
01 | 05 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik