Gedra sa obul do Čaputovej: MLČALI STE KEĎ TU BOL BORDEL, TAK TERAZ NEPLAČTE, KEĎ ROBÍME PORIADKY (VIDEO)
23 | 04 | 2024 I Eka Balašková

Podľa Juraja Gedru (Smer-SSD) si prezidentka Zuzana Čaputová  na konci svojho mandátu využíva možnosti zadrapiť sa do súčasnej vlády. „A to len preto, že nerobíme rozhodnutia tak ako si to želajú jej mimovládne organizácie a spriaznené médiá, ku ktorým sa rozhodla zájsť sa vyplakať zo svojej frustrácie, že prezidentské voľby nevyhral Korčok,“ konštatuje Gedra v úvode videa.

Juraj Gedra vo videu pripomína prezidentkinu návštevu v jednom z médií, kde vyčítala súčasnej vláde tempo, akým odvoláva podľa jej názoru odborníkov. Gedra však oponuje, že odchádzajú len nominanti bývalej vlády, ktorí nás doviedli tam, kde sme. Mala však hovoriť, keď sa tu realizovali čurillovci a ostatní, no vtedy bola ticho. Teraz by podľa Gedru už mala len počkať na koniec svojho mandátu.

Prezidentka u Vagoviča

Zaujalo ho video, ako prezidentka u Mareka Vagoviča hovorí o nespravodlivom prepúšťaní podľa nej odborníkov. Gedra však hovorí skôr o emóciách, ktoré pripisuje skôr naivite či neinformovanosti, ak nie priamo politickej zaujatosti.

https://www.hlavnydennik.sk/2024/04/23/nenechajme-sa-fackovat-ak-ek-stopne-fondy-podakujte-ps-a-ceskemu-

Prečo sa vôbec ozvala?

„Neprichádzame o žiadnych profesionálov ani odborníkov, práve naopak. Odchádzajú politickí nominanti Matoviča, Hegera, Sulíka, Kollára, ktorí tam boli dosadení akčnými skupinkami na čele  napríklad s Jožkom Pročkom. Odchádzajú nominanti Sulíka, ktorí okolo odbornosti ani nešli a nech nám je príkladom ako zvládli Expo v Dubaji aj s pitím baru...  Odchádzajú nominanti mimovládok, ktorí si pomýlili štát so slúžkou vlastných politický záujmov. Odchádzajú politickí aktivisti, ktorí začali cez svoje funkcie podrývať demokraciu na Slovensku  a áno pani Čaputová, odchádza aj váš partner pán Rizman ako ďalší mimovládkar nacucnutý na štátne peniaze z Vášho najužšieho kruhu spolupracovníkov, ktorým fungujete ako na povel,“konštatuje Gedra, podľa ktorého je to jediný dôvod, prečo sa prezidentka ozvala.

Prečo nehovorila, keď bolo treba?

„To ste celá vy. Ozvete sa vždy len keď ide o tých Vašich ľudí ako čurillovci, lipšicovci, mimovládky,  či pokrivené média. Ale keď sa diali neprávosti a ľudia končili vo svojich funkciách vykopnutím dverí hrubým zneužívaním OČTK, to ste zaryto mlčali, dokonca za oponou aj podporovali,“ hovorí Gedra.

Už nie je čas na jej reči

„Mlčali ste keď mocensky  šikanovali sudcov, policajtov, úradníkov, športovcov aj bežných občanov a keď došlo na zlomové chvíle ako referendá, zakaždým ste Slovákom podrazili nohy a podržali tie ohavnosti pri moci. Prepáčte pani prezidentka ale neberiem Vám tieto vaše vzlyky, lebo ste mohli milión krát zasiahnuť a zakaždým ste boli ticho. Tak prosím Vás teraz nemoralizujte, keď robíme v štáte poriadok, lebo ste mlčali, keď bol v štáte bordel,“ uzatvára Gedra.

ČO TO TAM MÁ ZA ZBERBU? Ďalší Matovičov sociopat sa kajá
Matovičovci sa predvádzajú v plnej paráde! Expremiérovo hnutie Slovensko bude musieť, pravdepodobne, zaplatiť milión eur za šírenie protiprávnych informácií, iba dnes podal prokurátor obžalobu na Matovičovho exposlanca Jána Heráka pre trestný čin... Čítať ďalej
23 | 04 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik