ČO TO TAM MÁ ZA ZBERBU? Ďalší Matovičov sociopat sa kajá
23 | 04 | 2024 I Eka Balašková

Matovičovci sa predvádzajú v plnej paráde! Expremiérovo hnutie Slovensko bude musieť, pravdepodobne, zaplatiť milión eur za šírenie protiprávnych informácií, iba dnes podal prokurátor obžalobu na Matovičovho exposlanca Jána Heráka pre trestný čin obmedzovanie osobnej slobody, znásilnenie, sexuálne násilie a sexuálne zneužívanie a v tom istom čase kulminuje aj kauza poslanca OĽaNO Viliama Tankóa, o ktorej Hlavný denník už informoval. Za to, že doslova skopal človeka na zemi sa ospravedlnil a pripísal to tomu, že je len človek, ktorého ovládli emócie. No nevieme, ako to majú v OĽaNO, ale bežný Slovák, keď ho ovládnu emócie, nemláti a nekope všetko živé okolo seba. To dokážu len sociopati.

Na víkendovom turnaji bojových športov Fight Right Challenge sa odohral incident, ktorého súčasťou bol aj poslanec bývalého OĽaNO Viliam Tankó – medajlista z prestížnych svetových zápasníckych šampionátov. Ten bol súčasťou tímu jedného zo zápasníkov a už po zápase neovládol emócie a zúrivo skopal súpera. Video z incidentu zverejnil podpredseda hnutia Republika a kandidát na europoslanca Milan Mazurek. K celej veci sa vyjadril aj Viliam Tankó.

Video z toho, ako „zmyslov zbavený“, zúrivý Tankó v ringu kope do súpera obletelo internet. Pozastavil sa nad ním aj Milan Mazurek, ktorý jeho počínanie označil za „správanie degeneráta a spodiny“. Tankó sa na sociálnej sieti ospravedlnil a upozornil, že násilie v jeho živote a správaní nemá miesto. Poslanec NR SR na seba v nedávnej minulosti upozornil nie len výraznými športovými úspechmi ale aj faktom, že do predčasných volieb sa nechal zapísať až za dva subjekty.

Čo sa vlastne stalo

Šlo o zápas Pavla Vaška a Jána Murcina, po ktorom sa strhla „mastenica“, do ktorej svojou troškou prispel aj člen Murcinovho tímu Viliam Tankó, poslanec NR SR za Matovičovo hnutie. Práve on mal ležiaceho športovca nepochopiteľne kopať. Incident ukončil až organizátor, ktorý Tankóa držiac popod krk odviedol mimo ringu.

Škandál! Matovičov poslanec dokopal ležiaceho zápasníka
Keď sa to nehodí do potrebnej ideologickej línie, sú hluchí a slepí a mlčia. Ako tie tri bájne opice. A do tej hluchoty volá Milan Mazurek, politik Hnutia Republika tak silno, ako len vládze. Príspevok uverejnil na sieti Telegram. Keď Rusku z... Čítať ďalej
22 | 04 | 2024 | Ivan Brožík

Rozčúlený Mazurek

„Tankó, ten v zelených nohaviciach, ako ste videli, kope do chlapa, ktorý sa nemôže brániť na zemi, do chrbta! Ukázal nám spolu so svojimi kamarátmi, ktorí sú očiviodne na rovnakej mentálnej úrovni ako on, čo je to tá klasická férovka. Štyria či piati na jedného," hovorí rozčúlený Mazurek. Ten si všíma aj fakt, že médiá bývalého mainstreamu brutalitu opozičného poslanca chádzajú tichom. Pritom toto je, ako Mazurek hovorí, „správanie totálneho degeneráta a spodiny“. Tú však máme v Národnej rade.

Tankó sa kajá. Pomôže to?

Po tom, ako bol Tankó zrejme konfrontovaný s vlastným správaním, v pondelok večer reagoval na sociálnej sieti stručným vyjadrením.

„Ahojte, víkendová udalosť ma veľmi mrzí a chcem sa úprimne ospravedlniť všetkým, ktorých sa to nejakým spôsobom týka. Akcia vyvolala reakciu, moje konanie však bolo sekundárne. Prevládli emócie nad ráciom,“ píše na Facebooku Tankó s tým, že veď je len človek, ktorý koná emocionálne, no dokáže si priznať chybu. Takéto správanie naďalej odsudzuje a neopodstatnené násilie v jeho živote nemá miesto.

Repro foto zo stránky Slovenského olympijského výboru

Nie len poslanec

Tankó, ktorý zaujal už pred rokom, kedy bol zapísaný naraz na dvoch kandidátnych listinách do predčasných parlamentných volieb (Aliancia a OĽaNO) má pritom nemalé športové úspechy a ambície. Otázne je, či je poslanec najvyššieho zákonodarného zboru, ktorý zúrivo kope do súpera, vhodným reprezentantom Slovenska v zahraničí. Veď v boxe, ktorý je aj olympijskou disciplínou, musí obzvlášť platiť fér hra.

ODHALENIA NKÚ! Stámilionové covidové Eldorádo (VIDEO)
Mnohí ľudia na šialené opatrenia a všetko okolo covidu už pozabudli. Ďalší si myslia, že pravda nikdy nevyjde na svetlo sveta a iní sú podráždení z faktu, že vyšetrovanie covidového šialenstva trvá „príliš dlho“. Od súčasnej vlády očakávali, že... Čítať ďalej
23 | 04 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik