Škandál! Matovičov poslanec dokopal ležiaceho zápasníka
22 | 04 | 2024 I Ivan Brožík

Keď sa to nehodí do potrebnej ideologickej línie, sú hluchí a slepí a mlčia. Ako tie tri bájne opice. A do tej hluchoty volá Milan Mazurek, politik Hnutia Republika tak silno, ako len vládze. Príspevok uverejnil na sieti Telegram.

Keď Rusku z technických príčin havaruje lietadlo, červené denníčky týždeň píšu o tom, ako ho hrdinskí ukrajinci zostrelili. Keď Rusko zostrelí štyri MIGy Ukrajine, od nich sa o tom nedozviete nikdy. To je slovenské "vyvážené" spravodajstvo mainstreamu.

Páni a dámy novinári, haló,

..."zobuďte sa, vy ste nevideli, čo urobil v sobotu večer matovičov poslanec Tankó?" Volá Milan Mazurek. (Viliam Tankó kandidoval za OĽANO A PRIATELIA: OBYČAJNÍ ĽUDIA (OĽANO), NEZÁVISLÍ KANDIDÁTI (NEKA), NOVA, SLOBODNÍ A ZODPOVEDNÍ, PAČIVALE ROMA, MAGYAR SZÍVEK a Kresťanská únia a ZA ĽUDÍ - pozn.red. HD) 

Ak ste úplne neschopní,

...tak Milan Mazurek vám to vo videu ukázal

"Tankó, ten v zelených nohaviciach, ako ste videli, kope do chlapa, ktorý sa nemôže brániť na zemi, do chrbta! Ukázal nám spolu so svojimi kamarátmi, ktorí sú očiviodne na rovnakej mentálnej úrovni ako on, čo je to tá klasická férovka. Štyria či piati na jedného." Hovorí politik a kandidát na europoslanca v nadchádzajúcich eurovoľbách Milan Mazurek.

"Je nemysliteľné, aby toto urobil poslanec národnej rady"

Konštatuje Milan Mazurek a dodáva, že "toto je správanie totálneho degeneráta a spodiny". Politik sa však pýta, "kde sú novinári" a pripomína, "s výnimkou alternatívnych médií". "Ak to urobí Matovičov poslanec, všetci ste ticho"  ... Ten človek nemá v národnej rade, rovnako ako jeho stranícky šéf, čo robiť!" Doslova volá Milan Mazurek.

Jaroslav Naď SKONČIL! Toto mu Slováci NEODPUSTIA
Kandidátnu listinu mimoparlamentnej nulovej strany Demokrati do eurovolieb vedie jej predseda Jaroslav Naď. Tohtoročné voľby do europarlamentu považuje Naď za mimoriadne dôležité. Slovenská republika podľa neho potrebuje v Európskom parlamente... Čítať ďalej
22 | 04 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik