Jaroslav Naď SKONČIL! Toto mu Slováci NEODPUSTIA
22 | 04 | 2024 I Eka Balašková

Kandidátnu listinu mimoparlamentnej nulovej strany Demokrati do eurovolieb vedie jej predseda Jaroslav Naď. Tohtoročné voľby do europarlamentu považuje Naď za mimoriadne dôležité. Slovenská republika podľa neho potrebuje v Európskom parlamente zodpovednú reprezentáciu a morálne a hodnotové líderstvo. Lenže znova zakopol a tentokrát aj zrejme padol na hlavu! Ján Mažgút (Smer-SD) vysvetlil, prečo je Naď v eurovoľbách nevoliteľný.

"Spoločne s našimi partnermi, spojencami sa musíme postaviť Putinovi, musíme sa postaviť zlu a ukázať, že stojíme na správnej strane barikády," necháva sa Naď počúvať na svojich tlačovkách. Poslanca NR SR Jána Mažgúta (Smer-SSD) však zaujalo na internete čosi iné. A to pozoruhodná fotka. Je na nej Jaroslav Naď (Demokrati), ktorý drží v rukách „usmernenie“, na ktorom stojí informácia, že „Slovákom a dezolé vstup zakázaný“. Mažgút preto na Facebooku prezentuje názor, že záujmy Slovenska tento vlastník modrej knižky a modrej krvi nikdy nezastupoval.

„Takto sa “náš” Jarino, vojnový štváčik a vraj DEMOKRAT, politicky prezentuje u našich západných susedov,“ konštatuje Mažgút na sociálnej sieti s tým, že slová sú zbytočné, kým za všetko hovoria skutky.

„Kým Vaše reči o budovaní vzájomných Slovensko-českých vzťahov sú prázdne, svojim správaním a konaním nás presviedčate, že síce možno ste maďarsky gróf, možno aj s modrou krvou, ale na priateľských vzťahoch našich dvoch bratských krajín ste nikdy nemali úprimný záujem!  Presne takto to, Jarino, začalo v 30. rokoch minulého storočia, keď práve nedemokrati zakazovali vstup - pre nich - neľudí a navyše označených Dávidovou hviezdou,“ upozorňuje Mažgút. Dodáva, že na Slovensku o návrat k „vyvoleným“ na Slovensku nie je záujem.

„Ak takúto politiku “razia” naši českí susedia a Vy ju všemožne podporujete, pokojne s Vašimi prejavmi nenávisti voči Slovákom kandiduje do Európskeho parlamentu za Českú republiku,“ radí Mažgút na záver Naďovi.

Pôvod obrázka

Česká ministerka obrany Černochová sa vysmiata fotí v pražskej krčme. Podľa portálu islamizace.cz ide pravdepodobne o reakciu na voľby, kedy bol na Slovensku vládou poverený Robert Fico. „Otázkou je, či je prijateľné, aby česká ministerka obrany za stranu ODS takto podporovala národnostnú nenávisť a diskrimináciu Slovákov,“uvažuje autor článku, pri ktorom je táto fotka priložená.

islamizace.cz / Facebook: Ján Mažgút

Zuzana Matejičková: Pani Čaputová bola prezidentkou SR, nie jej občanov (VIDEO)
Poslankyňu NR SR Zuzanu Matejičkovú (Smer-SSD) si budeme pamätať ako tú ženu, vďaka ktorej definitívne dopadla pol roka padajúca vláda Eduarda Hegera. Ešte v auguste 2022 sa pustila do boja so skládkou komunálneho odpadu v Iži, na ktorej kvôli... Čítať ďalej
22 | 04 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik