Podpredseda parlamentu si doslova podal Dírera a Šimečku
22 | 04 | 2024 I Gabriela Fedičová

V televíznej diskusii TA3 V politike sa stretli minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) a predseda hnutia PS Michal Šimečka. Diskusia bola ostrá a práve na ňu reagoval aj podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (SMER - SSD). Blaha je presvedčený, že moderátor Dírer na TA3 kopal do Ruska a Šimečka do Slovenska a dodáva: "TÍ PROGRESÍVCI VEDIA LEN NENÁVIDIEŤ ".

O tom, kto bude novým predsedom Hlasu-SD, sa rozhodne na sneme strany 1. júna v Košiciach. V televíznej diskusii TA3 V politike to v nedeľu (20.4) uviedol minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD). Spoludiskutujúci v relácii, predseda hnutia PS Michal Šimečka, informoval, že bude 4. mája opätovne kandidovať na pozíciu predsedu strany PS. Aj toto boli témy, ktoré vyústili do ostrej diskusie medzi politickými oponentmi. 

OSTRÁ DISKUSIA! Minister Šutaj Eštok vs Michal Šimečka
O tom, kto bude novým predsedom Hlasu-SD, sa rozhodne na sneme strany 1. júna v Košiciach. V televíznej diskusii TA3 V politike to v nedeľu uviedol minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD). Spoludiskutujúci v relácii, predseda hnutia PS Michal... Čítať ďalej
21 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

Na to, čo odznelo v rámci diskusnej politickej relácii reagoval aj podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (SMER - SSD). Jeho rekaciu preberáme v plnom znení.

Rusofób Dírer dnes na TA3 zase exceloval - prečo nedajú nedeľnú debatu Bielikovi či Královi a držia tam tohto šaška?

Vo svojom ideologickom okienku za všetko zlo na Slovensku obvinil ruskú ambasádu. On musí vidieť Putina aj pod posteľou, keď ide spať.

Ten chlapec má také mindráky z Rusov, že v tom musí byť nejaká trauma z minulosti. Určite mu dal kopačky nejaký Sergej a teraz si vybíja zlosť.

Tak nech ho aj šľak trafí - posielam špeciálne pre neho túto fotografiu, ktorú mám s veľvyslancom Ruskej federácie Igorom Bratčikovom. 

Vážený pán Dírer, je pre mňa cťou, že mám s ruským veľvyslancom korektné vzťahy a ohradzujem sa voči Vašim trápnym útokom voči ruskej ambasáde a ruskému národu.

Rusi si vážia tých, ktorí nezabúdajú na ich obetu v druhej svetovej vojne. A preto vždy odmietali fašistov, tých historických aj progresívnych.

Takými ako Dírer pohŕdajú, rovnako ako väčšina Slovákov. A to, že vás vytáčajú svojimi statusmi, je dobrá správa pre celé Slovensko - niet nad reklamu v televízii.

V TA3 si však ešte väčšiu hanbu ako Dírer urobil Šimečka, ktorý to dával na veľkotonážneho neoliberála. 

Pýšil sa tým, že nepodporil 13. dôchodky. Pýšil sa tým, že kope do Slovenska v Bruseli a lobuje za to, aby nám zobrali eurofondy.

A ešte tam aj promoval Ódora, ktorý šesť mesiacov ležal na Úrade vlády ako lenivá voš a kvôli nemu Slovensko nečerpalo európske peniaze. 

A keď mu chcel Matúš Šutaj Eštok oponovať, tak Matúšovi stišovali zvuk. Prepáčte, ale v polke som to vypol. 

Ten Šimečka je úplný ťuťmák, to sa nedá pozerať. Rýchlo si zvolal stranícky zjazd, aby ho bez protikandidáta potvrdili v pozícii predsedu PS, lebo sa bojí Korčoka. 

Sponzori sú už nervózni a tak sa chcel zabetónovať. Aj tak ho čoskoro odpália, veď je smiešny. 

Už sa zbiehajú slinky Čaputovej aj Korčokovi, to nedáš, Michal - a tá kaníkovčina voči dôchodcom Ti určite nepomôže.

Pamela Záleská služobku za oceánom stihla, doma je to akosi s prácou horšie
Po vlaňajšom napomenutí za "nestíhanie včasného písomného rozhodnutia" sa možno sudkyňa Pamela Záleská dočká aj disciplinárneho konania, avšak v inej veci - píše portál plus7dni.pluska.sk. No zdroj je aj oveľa konkrétnejší. Citovaný zdroj píše o... Čítať ďalej
21 | 04 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik