PREZIDENTKA VOJNY SA NEZAPRELA!
20 | 04 | 2024 I Diana Zaťková

Odkedy prišla o vojnových (sú)druhov v zbrani (Naďa, Ódora, Korčoka, Káčera) ostala v póze predstaviteľa Ukrajiny - nie ústavného činiteľa SR - sama. Ak sme si mysleli, že do konca svojho mandátu už bude len kúriť a svietiť, či roniť liberálne slzy so svojimi podporovateľmi, mýlili sme sa. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Aliancie György Gyimesi.

Čaputová podporila súkromnú zbierku na muníciu pre Ukrajinu. Dokonca je na seba hrdá a komentovala to takto : “Podporila som zbierku pre Ukrajinu, pretože ju považujem za správnu vec”. Čítate dobe, pani prezidentka považuje vojnu a zabíjanie za správnu vec," krúti hlavou Gyimesi.

Podľa politika Zuzana Čaputová za správnu vec považuje ľudské utrpenie a stovky mŕtvych denne. "Darmo by ste čakali slová o mieri, o výzvach na mierové riešenie sporu, o rokovaniach, alebo o zastavení paľby. Nič! Neustále to isté dookola - posielať zbrane krajine, ktorá vojnu už viacmenej prehrala," myslí si Gyimesi.

"Čaputová tak v plnej nahote ukázala všetky neduhy progresívcov a ich teórie, ktorá bola od začiatku mylná. Akurát si to za svet nechcú priznať. ….a tak ľudia naďalej umierajú….," dodáva.

Orbán šokuje: TOTO STIAHNE EURÓPU KU DNU!
Tento vojenský kolotoč môže stiahnuť Európu ku dnu. Brusel sa zahráva s ohňom a hnevá Boha! Povedal to rozhnevaný maďarský premiér Viktor Orbán. Západ je jeden krok od vyslania vojakov na Ukrajinu a tento vojenský kolotoč môže stiahnuť Európu ku... Čítať ďalej
20 | 04 | 2024 | Diana Zaťková

Zbierku organizujú aktivisti, ktorí sa takto chcú pripojiť kiniciatíve Česka na nákup munície pre Ukrajinu, keďže vláda SR sa (celkom správne) k tejto iniciatíve nepripojila. Potrebuje totižto peniaze na vlastných občanov. Na 13 dôchodky, energie, sociálne istoty atď.

"Pre vojnových štváčov je to však jedno. Po kompletnej vzdušnej obrane, bojových lietadlách a vyprázdnení vojenských skladov by kvôli Ukrajine pokojne nechali padnúť hoci aj našich poľnohospodárov. Je dobré, že nevládnu!" - uzavrel politik.

Exminister školstva upozorňuje: VYŠINUTÁ BRATISLAVSKÁ KAVIAREŇ prekračuje všetky ČERVENÉ ČIARY!
Odutá vyšinutosť bratislavskej kaviarne sa posunula na nevídanú úroveň, zdôrazňuje v príspevku na sociálnej sieti exminister školstva Juraj Draxler, ktorý je presvedčený, že bratislavská kaviareň prekračuje všetky červené čiary. Po vzore... Čítať ďalej
17 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik