Beňová to vytmavila Aktualitám: SLOVENSKO POTREBUJE OCHRANU PRED VAŠOU NENÁVISŤOU!
20 | 04 | 2024 I Eka Balašková

Moniku Beňovú rozčúlil jeden z červených denníčkov. Portál Aktuality.sk totiž zverejnil článok proti eReportu – portálu, ktorý sa jasne profiluje, ako ľavicový. Beňovej sa však nepáči, že ich článok prichádza v čase, keď sa majiteľ portálu Fedor Flašík z objektívnych príčin nemôže brániť.

Autor Matej Príbelský v článku Spočiatku ich nešetrili, dnes im tlieskajú. Ako sa z bulvárneho portálu stal fanklub Smeru, Hlasu a SNS o eReporte hovorí, ako o polobulvári, ktorého články pripomínali články z Plusky, no časom sa osadenstvo redakcie obmenilo a dnes stránka, ktorú prevzal Fedor Flašík, vychvaľuje tých, ktorých predtým kritizovala.

Reprofoto aktuality.sk

Mentálna úroveň plochej bubliny

Článok, ktorý je len pre predplatiteľov, považuje Monika Beňová (Flašíkova exmanželka, pozn. red.) za ďalší z radu prihlúplych aktualiťáckych článkov.

„Aktuality.sk sa denno-denne prezentujú nenávistnými článkami voči SMER - SSD a aj voči celej súčasnej koalícii. Bolo to úplne rovnaké aj v čase, keď sme boli v opozícii a vlastne vždy,“konštatuje Beňová.

„V tomto kontexte ma pobavil aj “výrok” Arpáda Šoltésa pre tento NEpodarený portál, že kto nie je s nami, je proti nám. On ho síce povedal na adresu predsedu Smeru ale v podstate len presne pomenoval mentálny svet šoltésovcov, aktualít a celej tej snobskej skupinky. Písať o eReporte v čase, keď sa voči tomu Fedor Flašík nemože nijako brániť, lebo je v nemocnici, je takéto to tupé rado by hrdinstvo pisálkov pod vedením Petra Bárdyho - šefredaktora aktuality.sk,“ hodnotí Beňová

AKTUÁLNE Stanovisko rodiny Fedora Flašíka o jeho zdravotnom stave
Portál Ereport prináša stanovisko rodiny Fedora Flašíka o jeho zdravotnom stave. "So súhlasom najbližšej rodiny poskytujeme informácie o stave nášho majiteľa Fedora Flašíka v plnom znení," píše portál. Fedor Flašík bol dnes v ružinovskej nemocnici... Čítať ďalej
17 | 04 | 2024 | Diana Zaťková

Kto je tu dezinformátor

„Pán Bardy, vrátane celej Vašej redakcie, ak je tu niekto na mediálnej scéne dezinformátor, ste to Vy a Vaša redakcia. Ste tak nízki ľudia, že klamete, prekrúcate informácie a celkom neobjektívne útočite celé roky na každého, kto má iný názor ako Vaša malá, plochá a zakomplexovaná bublina,“ prihovára sa Beňová priamo šéfredaktorovi Aktualít.

„A už len zopakujem a budem to teraz opakovať často, nie Vy a vy v médiach potrebujete ochranu. To my a normálna spoločnosť potrebuje chrániť pred vašou nenávisťou, zlobou a klamstvami,“uzatvára rozčúlená europoslankyňa.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik