VOPRED SA PRIPRAVTE! Až dve veľké BANKY upozorňujú na DLHÉ VÝPADKY základných služieb!
19 | 04 | 2024 I Gabriela Fedičová

Počas víkendu musíme opäť rátať s tým, že niektoré bankové služby nebudú fungovať. VOPRED SA PRIPRAVTE! Až dve veľké BANKY upozorňujú na DLHÉ VÝPADKY základných služieb! Odstávka jednej z nich začína už v piatok neskoro večer. 

Ako prvá svoje služby odstaví Československá obchodná banka (ČSOB). Klienti by sa mali pripraviť na to, že fungovať nebude elektronické bankovníctvo:

  • – V piatok 19. apríla v čase od 22.00 hod do soboty 07.00 hod a v nedeľu 21. apríla v čase od 00.30 hod do 11.00 hod dôjde pre plánovanú prevádzkovú odstávku k celkovému obmedzeniu služieb Moja ČSOB a ČSOB SmartBanking.
  •  Služba ČSOB API (PSD2) nebude dostupná v piatok 19. apríla v čase od 22.00 hod do soboty 06.15 hod a v nedeľu 21. apríla v čase od 00.30 hod do 12.20 hod.

Na víkend odstávku systémov naplánovala aj mBank. K obmedzeniam niektorých služieb dôjde v nedeľu 21. 4. 2024 v čase od 2:30 do 10:30. V uvedenom čase nebudú dostupné platby kartou na internete. Platby kartou na termináloch v obchodoch a výbery z bankomatov budú fungovať bez obmedzení.

V čase 2:30 – 10:30 nebudú dostupné tieto služby:
 internet banking,
 mobilná aplikácia,
 platby kartou na internete (ak je vyžadované potvrdenie platby v mobilnej aplikácii alebo pomocou SMS),
 SMS,
 mLinka,
 systém žiadostí o produkty.

“Ak máte po ukončení odstávky problém s prihlásením do internet bankingu, vyčistite vyrovnávaciu pamäť prehliadača (tzv. cache) stlačením klávesy F5, resp. kombináciou kláves CTRL+F5, alebo vymažte cookies vo vašom prehliadači,” radí klientom banka.

Obe banky sa klientom za prípadné komplikácie sa ospravedlňujú.

Hlas ľudu: Hlavně jim nakupte kondomy, soudružko!
Luciu Nicholsonovú netreba extra predstavovať. Je to jedna z tých, ktorí v Bruseli škodia Slovensku. Pôvodne išla do Parlamentu riešiť čosi iné. Chcela zlepšiť život Rómov v cigánskych osadách. Chodila medzi nich, vypisovala statusy, ako žijú vez... Čítať ďalej
17 | 04 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik