Hlas ľudu: ATTILA si zvolil zlého ČÁVA
18 | 04 | 2024 I Mária Škultétyová

Opäť som siahla po liste europoslankyne Lucie Nicholsonovej. Tentoraz píše váženému pánovi zápasníkovi Véghovi, milému Attilkovi.

Čítam, že ho moc nemusela. Pre nechutnú fotku so zlým oligarchom z Nitry, ktorý je spájaný s Ficom a Kočnerom. Je na nej aj ďalší mafián. Kým zabil mladú Luciu, spáchal mnoho cestných deliktov. A je tam aj policajt, čo pre nitrianskeho oligarchu lustroval novinárov a politikov s deťmi a manželkami.

Túto fotku zverejnila, keď zavraždili Jána a Martinu.

Manžel jej hovoril: „Šak nesúď, zlatko, je to športovec a celkom vtipný.“ Párkrát ho pozerala v televízore. Attilka s rozkošným maďarským prízvukom ju rozosmieval. Zdalo sa, že ho všetci majú radi. Aj Adely, aj Sajfovia.

Mali ho radi, až kým...

... kým sa  verejne priznal, že si vybral a podporil za prezidenta Pellegriniho. Vybral si svojho čáva, ktorý bol pri všetkých zlých veciach, čo Smer napáchal. A tak ako verejná figúrka teraz musí niesť aj to, že automobilka ho poslala do stredu svojho kosoštvorca, že ľudia ho hejtujú a píšu mu škaredé veci. Lenže ako verejná figúrka má aj zodpovednosť za svoje skutky. Zodpovednosť za ľudí, ktorí ho žerú ako hviezdu MMA.

Asi mal voliť tú správnu figúrku.

Jeho čávo nehral fair-play, za prezidenta sa preklamal. Ani Attila nehral férovú hru, keď sa nechal vcucnúť do politiky.

Taký je obsah listu Attilkovi. Lucka si v ňom vyliala zlosť a pourážala, ako to urobila vo všetkých listoch tým, ktorých nemusí.

Len akosi zabudla pripomenúť, že keby si Attilka vybral správneho čáva Korčoka, automobilka by ho nepotrestala a hejteri by ho nehejtovali. A pri Kočnerovi zabudla , že to je ten, ku ktorému jej stranícky šéf Sulík chodil na raňajky. A do tretice, ani náhodou si nespomenula na cestného delikventa, ktorý zabil, a napriek tomu sa stal špeciálnym prokurátorom.

Záver listu si prečítajte v pôvodnom znení.

Každá akcia má svoju reakciu.Šťuchli ste do politiky a tak vám ľudia píšu. Vy ich chcete dobiť. „Tí ľudia majú okuliare a rôzne vlajky za sebou....Sú stratení, zdochliny, všetkých by som ich dobil, ktorí sa do mňa púšťajú. Normálne by som ich vyfackal.“

Ako toto ide dokopy s víziou pokoja a spájania, ktoré Slovensku sľúbil ten váš čávo, Attilka?

Milá Lucia!

Od europoslankyne by človek očakával, že vo svojich statusoch bude hovoriť o tom, čo dobré pre nás v Bruseli urobila. Ale zrejme nie je o čom. Lebo na Slovensko prichádzajú iba chýry, ako si tam na nás kydala špinu. Nepáči sa ti, čo Attila povedal? Nejde to dokopy s víziou jeho čáva?

A počula si, ako sa vyhrážal ten tvoj? Myslíš, že obsah tvojich listov ľuďom, ktorých nemusíš, urážky a poníženia sú receptom na pokoj a spájanie? Nie, milá Lucia, ak chceš, aby tento svet bol lepší, musíš začať od seba.

Hlas ľudu: Hlavně jim nakupte kondomy, soudružko!
Luciu Nicholsonovú netreba extra predstavovať. Je to jedna z tých, ktorí v Bruseli škodia Slovensku. Pôvodne išla do Parlamentu riešiť čosi iné. Chcela zlepšiť život Rómov v cigánskych osadách. Chodila medzi nich, vypisovala statusy, ako žijú vez... Čítať ďalej
17 | 04 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.