MIMORIADNE Fedora Flašíka previezli dnes VO VÁŽNOM STAVE do zahraničia!
17 | 04 | 2024 I Diana Zaťková

Fedora Flašíka, ktorý je na Slovensku známy ako biznismen s prívlastkom mediálny a reklamný mág, dnes podľa informácií portálu Topky.sk premiestnili na žiadosť rodiny z Ružinovskej nemocnice, kde ležal takmer dva týždne v umelom spánku.

Na prípad podnikateľa a onkologického pacienta, ktorý je vo vážnom stave, je uvalené prísne informačné embargo. Podľa zdroja Topiek ho mali previezť krátko pred druhou hodinou.

Pred nemocnicou v Bratislave naňho čakali sanitky s logom známej pražskej nemocnice na Motole. Prevoz sprevádzali prísne bezpečnostné opatrenia.

O Flašíkov život dodnes na ARO bojovali lekári v jednej z bratislavských fakultných nemocníc. Stav Fedora Flašíka bol veľmi vážny.

Lekári bojujú o život mediálneho mága Fedora Flašíka
Fedor Flašík, ktorý je na Slovensku známy ako biznismen s prívlastkom mediálny a reklamný mág je hospitalizovaný. O jeho život na ARO bojujú lekári v jednej z bratislavských fakultných nemocníc. Stav Fedora Flašíka je podľa informácií Nového času... Čítať ďalej
04 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

Flašíkovi pred mnohými rokmi diagnostikovali agresívnu formu rakoviny. Liečiť sa odmietol, ale priznal, že postupoval alternatívne procedúry, ktoré však, zdá sa, nezabrali tak, ako čakal.

Približne pred mesiacom z dôvodu rapídne sa zhoršujúceho stavu práve kvôli rakovine bol náhle hospitalizovaný v jednej z bratislavských nemocníc. "Z onkológie bol neskôr transportovaný do jednej z bratislavských fakultných nemocníc, kde lekári na ARO bojujú o jeho život," informoval pred dvomi týždňami Nový Čas.

Monika Beňová prosí médiá
Mnohé naše médiá a ich "novionári" sa neštítia ničoho. Mediálny mág Fedor Flašík je v nedobrom stave v nemocnici. V tejto súvislosti adresovala cez sociálnu sieť jeho bývalá manželka Monika Beňová prosbu či skôr veľmi slušnú žiadosť aj tým médiám,... Čítať ďalej
04 | 04 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik